Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Steggerda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Steggerda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Steggerda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Steggerda of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Steggerda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw of verbouwing in Steggerda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Steggerda:

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.

Nieuwe betonvloer schilderen

Betreft een nieuwe betonvloer bij een in aanbouw zijnde mantelzorgwoning dat geschilderd moet worden. De vloer is 1,5 maand geleden gestort. Totale betonoppervlakte is plm. 110 m2.

Asbestpijp uit schoorsteen verwijderen

Het gaat om een redelijk dunne pijp die verwijderd moet worden uit het gehele schoorsteenkanaal (paar meter, het is een klein huisje), zodat er een grotere pijp in kan komen voor een houtkachel. Ik heb een foto van de schoorsteen. Ik heb alleen iemand nodig voor het verwijderen van de pijp. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Graag zo snel mogelijk.