Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen:

Uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen

Uitbouw (2.5 x 4.5 meter) achterzijde (2 wanden) met hergebruik huidige tuindeuren. Er moet een fundering worden gelegd. Ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Deze moet 3.55 x 2.20 meter worden. Wij zoeken iemand die ons een complete offerte kan toesturen, inclusief materialen en werkzaamheden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 5×4x2. 30 met 2x 1m2 transparant raam in plafond. En over de gehele breedte van 5m. Ramen met een grote schuifdeur

Uitbouw aan de achterzijde laten aanbouwen

Uitbouw van 5.40 bij 3.50 meter. Er moet geheid worden. Ik wil graag openslaande deuren met ramen aan de zijkant en gemetselde muren. Verder een plat dak met 2 koepels. Het gaat om een bestaande woning, waar de achtergevel volledig uit moet. De oplevering graag volledig afgewerkt. Gestuct, verwarming et cetera.

Uitbouw aan de achterzijde laten maken

Wij willen een uitbouw van 5,4 meter breed en 3,8 meter lang met openslaande deuren. In deze uitbouw komt een washok, dus muur met deur (binnen) en moet er een afvoer, water en elektra worden gemaakt. We twijfelen tussen een convectorput of vloerverwarming. In de uitbouw willen wij ook graag een lichtkoepel. Waarschijnlijk is er fundering nodig en een paar stutpalen.

Uitbouw aan de achterzijde laten plaatsen

Aanbouw van 2 bij 5,5 meter. 2/3 aanbouw met raamwerk, andere helft wordt hal met toilet, mogelijk de wens om bovenop de aanbouw een balkon te maken. Locatie goed bereikbaar.

Uitbouw serre achterzijde

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. De breedte is 6 meter en de diepte 2,5 meter. De serre mag geheel in glas uitgevoerd met een schuifpui. Maar ik zou ook graag willen weten wat de prijs wordt indien er een plat dak met een lichtstraat in komt en de zijkanten gemetseld zijn. De afwerking graag geïsoleerd met radiator of vloerverwarming (afhankelijk van de prijs).

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Wij willen een uutbouw realiseren aan de woning van 2,25 x 3,90. Een buitenmuur a 2,25 diep moet hierbij gesloopt worden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 1.70 bij 2.10 meter. Met 2 vaste ramen en een deur. De ruimte moet onder de ramen gemetseld zijn ongeveer 40 cm. De binnenafwerking willen we zelf doen, dus alleen een betonen fundering misschien ook een heipaal in het midden en witte gipsplaten afgesmeerd aan de binnen kant. De ramen hoeven niet open maar wel in 1 raam een luchtrooster.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning aanbouwen

Breed 5 meter en diep 2,5 met. Openslaande deuren plat dak met licht straat. Het moet gebouwd worden tussen 2 uitbouwen.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen de achterkant uitbouwen, 2,5-3 meter diep (afhankelijk van vergunning) over +/-5,50 meter breed. De keuken zit aan de achterzijde en deze willen we naar voren verplaatsen (nu woonkamer). Voor de uitbouw is een fundering nodig. Verder willen we graag de uitbouw van steen met een plat dak en lichtkoepel en de pui met openslaande deuren.

Partners

Partners van Casius