Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sneek of directe omgeving.

168 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sneek:

Carport met extra verdieping aanbouwen

Goedemorgen, Wij willen naast/aan ons huis graag een carpot met extra verdieping laten bouwen, die vanaf de 1e verdieping van buitenaf en vanuit het huis bereikbaar zou moeten zijn. Ongeveer 3 x 6 meter. Doorgang op de eerste verdieping vanuit het huis maken, nu een blinde gevel. Kunt u daarvoor een ruwe schatting geven van het kostenplaatje?

Vervangen dakraam velux GGL8

Vervangen dakraam ggl8 voor een kunststof dakraam. Het is de bedoeling dat de oude er uit gaat en u een nieuwer model levert en installeert. Het is een raam van ongeveer 1.40 x 1.34, mag ook een ander merk zijn.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het plaatsen van een nieuw douchecabine, wastafel, toilet en bad, alles op dezelfde plaats waar het nu zit. Nieuw tegelwerk(mag over de bestaande tegels) afmetingen van de badkamer zijn: l 3,6 breedte 2,1 diepte en h 2,4m hoogte

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zodat de keuken meer ruimte kan krijgen. Hierbij willen we o.a. gebruik gaan maken van openslaande deuren. De maten zijn 2500 mm bij 3900mm. (Bij zelf meten) graag ook een prijsbepaling van 2000 mm bij 4000 mm. Fundering moet ook nog gelegd worden. Voor de rest moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Alvast vriendelijk bedankt.

Opbouw garage

Wij willen graag een casco extra verdieping van kunststof op de garage. De garage zelf zo'n 3,7 x 6,8 meter. De opbouw zal iets groter moeten worden (uitsteken) om zo een doorgang te kunnen realiseren vanaf de overloop (eerste verdieping) naar de opbouw. Totale oppervlakte komt daarmee op zo'n 35 m2. Als bijlage een voorbeeld (zie foto) van hoe wij het ongeveer willen hebben. Alleen dan het liefst aan beide zijden van de opbouw eerst een rechtopstaande wand (op de foto heeft alleen de voorkant dit)

Fundering voor een prefab garage maken

Voor het plaatsen van een garage bij mijn woning die nu wordt gebouwd in Sneek, wil ik graag een offerte voor een fundering. Het betreft een fundering, inclusief grondwerk en betonvloer van 3,75x7,00 meter, op stalen buispalen of een alternatief Kun u hiervoor een offerte opstellen en aangeven wat de levertijd is??

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Ik zoek aan aannemer die aan de achterzijde van de woning een uitbouw kan realiseren van 350 cm diep en 335 cm breed. Ik zie graag stenen muren terug in de uitbouw met uitslaande (kunststofkozijnen) deuren. Ik zie in de uitbouw graag 1 of meerdere lichtkoepels terug. Ook moet er een fundering inclusief 2 heipalen geplaatst worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Aanbouw woning

Ik zou graag mijn woning willen uitbreiden met een aanbouw. De afmetingen zijn 10 bij 2 meter. Ik wil weten welke type aanbouwen er zijn en wat de verschillen zijn. Ook wil ik weten wat het verschil in prijs is tussen casco en volledig afwerken.

Optopping realiseren

Wij willen een optopping realiseren op onze hoekwoning met plat dak zodat we meer ruimte creëren. De afmeting zal 6 bij 6 meter worden met eventueel een balkon. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en water en elektra doorgetrokken. Naar het balkon toe zal er een schuifpui geplaatst mogen worden. De opbouw dient wind- en waterdicht te worden en de vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Kop van 10 balken vervangen op 1 kant

Historisch pandje in Sneek wordt opnieuw ingericht een aantal balken blijkt op het einde verrot te zijn. Per direct zoek ik iemand die hier een nieuw kopstuk op kan plaatsen. Kop van 10 balken vervangen op 1 kant.

Uitbouw aan de achterzijde woning aan laten bouwen

Uitbouw (2.5 x 4.5 meter) achterzijde (2 wanden) met hergebruik huidige tuindeuren. Er moet een fundering worden gelegd. Ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.

Asbest platen verwijderen

Er zit asbest platen in de garage 6 x 3 meter en in het huis achter de kachel. Ik wil dit er uit hebben. Wil eigenlijk dit huis wel kopen maar wat kost extra om te verwijderen

Woning aanbouwen en/of opbouwen

Aanbouw woning 3.5 bij 5 meter. Opbouw houtskelet.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

Wij willen een dakopbouw/zolder laten plaatsten op onze tussenwoning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal in een punt naar boven gebouwd moeten worden. Bij onze buren is er al een opbouw die aan deze eisen voldoen. De oppervlakte zal 5.50 bij 7,35 meter worden en er komen 2 slaapkamers. De elektra en cv moeten worden doorgetrokken en de beide slaapkamers met raam/ en deurkozijn gecreëerd. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor de volledige afwerking van de ruimtes. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Slopen van de schouw

Schouw woonkamer slopen en 2 nieuwe platen aan plafond

Houten vloer vervangen voor betonvloer

De hele begane grond moet vervangen worden. Dat is circa 63 m2.

Fundering op betonpalen maken

Ik wil graag een fundering op betonpalen: 8 palen / 20 cm / 3.50 meter lang (inclusief boren). Daarop een vloertje van 15 cm van 2.50 bij 1.20 meter.

Draagmuur laten slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 4 meter lang en 3 meter hoog. Graag puin ook afvoeren.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur van ongeveer 7,5 m² tussen onze woonkamer en keuken laten slopen. Er moet een draagbalk worden geplaatst en het puin moet worden afgevoerd. Ik had voor deze klus al een bedrijf gevonden, maar deze man is door ziekte verhinderd. De draagbalk is al besteld bij een bedrijf in de buurt en ligt daar klaar. Ik ben nu op zoek naar bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben en ontvang graag uw offerte.

VBI-renovatievloer plaatsen

Wij willen onze bestaande vloer eruit halen en een VBI renovatievloer laten plaatsen. De huidige vloer zullen wij zelf eruit halen inclusief de balken Het volledig plaatsen van de VBI-vloer inclusief top laag wordt door u als vakbedrijf gedaan. De vloer willen wij droog of nat, dus voor beide een offerteprijs. - RC waarde > 5, waarbij wij geen spouwmuur hebben, bestaande voorzetwanden worden vervangen met hoge isolatiewaarde (>5-6) dus koudebrug buitenmuur/vloer moet ook voorkomen worden; - Droge of natte vloer, graag voor beide offerte, waarbij aangeven droogtijd natte vloer; - Aangeven totale tijd die u nodig denkt te hebben voor leggen; - Dampdichte laag bovenop broodjes/balken; - vloeroppervlakte rechthoekig, met in midden woonkamer een rechthoekige plateau voor kachel; oppervlakte is ongeveer 34 m2. - Het betreft hier een oud huis uit 1920, tussenwoning; - U heeft bewijsbare ervaring met VBI vloeren, zowel nat als droog en kan deze referenties overleggen; - Bestaande vloer en balken halen wij zelf weg; - De bestaande vloer heeft in het midden een muurtje onder de vloer in de breedte van de woning. Overleg of deze weg moet; - De huidige voorwanden buitenmuur halen we zelf weg, dus u plaatst de vloer tegen buitenmuur, met juiste afscherming ter voorkoming koudebrug en vocht; - Zand kruipruimte wordt door ons op de juiste hoogte gebracht met nieuw schoon zand en indien nodig afgeschermd met dampdichte folie. (De kruipruimte heeft ventilatieroosters voor en achter.); - Gang en keukenvloer mag u optioneel offerte voor uitbrengen na bezichtiging en overleg, echter dit zal niet tegelijk met woonkamer gedaan worden en bevat water, gas en afvoer leidingen. Zien graag een offerte tegemoet. De offerte dient gespecificeerd te hebben de kosten voor uren, daarnaast de VBI materialen en overige kosten. U dient aan te geven of uw offerte voldoet voor subsidie aanvraag.

Draagmuur door steunbalk vervangen

Er moet een draagmuur van 2m lang verwijderd worden en er moet een steunbalk geplaatst worden.

Draagmuur laten slopen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen en laten opvangen. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter. Ik wil graag de volledige muur verwijderen. Er is nog geen constructieberekening voor gemaakt.

Betonvloer maken voor een terras

Ik wil een betonvloer laten plaatsen voor mijn doorlopende overkapte veranda/buitenterras aan 2 zijden van mijn woonhuis deels gedragen door een 'paal' fundering. Daar het veengrond is blijft het straatwerk verzakken. Een deel van de betonlaag kan op de fundering van het huis steunen, aan de buitenkant zullen denk ik zo'n 7 palen de grond in moeten. Een alternatief is mogelijk een drijvende betonvloer op tempex? Het betreft een totaal vloeroppervlak van ongeveer 100 m2, 2 maal 15 x 3 meter. De betonlaag moet denk ik 10 centimeter dik worden. Er komen klinkers of tegels op te liggen, een jacuzzi op te staan en wat tuinstoelen.

Draagmuur slopen en stalen balk plaatsen

Ik wil in mijn woning graag een dragende tussenmuur van 3,5 meter breed en 2,60 meter hoog tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daar een steunbalk laten plaatsen. Er is op de bovenverdieping een houten vloer. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Aanbouw aan achterzijde woning laten bouwen

Aanbouw achterkant huis, breed 5.40 en 2.75 meter diep met uitslaande deuren en een glazen deel in het plafond voor het licht. Er is een fundering voor een bijkeuken gemaakt tijdens de bouw, die kan een deel van de aanbouw ondersteunen. Al dan niet casco opleveren, dat is nader te bepalen. Achterlangs het huis is er niet veel ruimte om met materialen te komen. En wat zou er mogelijk zijn om ook de eerste verdieping meteen erbij uit te bouwen? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten? Graag willen we een afspraak maken.