Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Jacobiparochie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Jacobiparochie heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Jacobiparochie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sint Jacobiparochie of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Jacobiparochie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Sint Jacobiparochie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Jacobiparochie:

Fundering voor uitbreiding garage

Fundering maken voor uitbreiding voor garage. We gaan de garage verlengen. Totale oppervlakte wat er bij moet komen is ongeveer 24 m2. (6 meter breed x 4 meter diep).

Dakopbouw plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen van onze verbouwplannen het gaat om een dak verhoging. Het door trekken van beide punt daken geeft veel ruimte. Compleet/casco, en welke constructie et moet hebben is nog in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk aangelegd/gedaan word. Ik heb nog geen vergunning. Zie foto voor meer info. Het zal een oppervlakte zijn van ongeveer 8 bij 7 meter.

Aanbouw aan huis laten bouwen

Het werk omvat het plaatsen van een aanbouw aan de woning en het plaatsen van een stalen constructie tussen woonkamer/keuken. In de bijlage is de tekening weergegeven. De rode lijn staat voor de dragende muur. Voor de verbouwing is geen bouwvergunning nodig. De totale oppervlakte van de aanbouw is 16,4 m2, zie tekening groene lijnen.