Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sint Annaparochie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sint Annaparochie heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sint Annaparochie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sint Annaparochie of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sint Annaparochie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Sint Annaparochie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sint Annaparochie:

Uitbouw achterzijde woning

Wij oriënteren ons op het volledig vervangen van een bestaande uitbouw aan een huis waarover wij in onderhandeling over de koop zijn. De uitbouw/serre zou 6 bij 4 meter moeten worden, mogelijk moet er een (betere) fundering komen, en in de uitbouw dient een keuken (reeds aangeschaft) en een badkamer te komen. Ook moet de oude houten uitbouw gesloopt worden. In de bijlage een foto van de situatie nu. Qua constructie, stenen en overwegend glas. Graag een complete oplevering.

Betonvloer in een loods aanbrengen

In onze zogenaamde bioloods willen wij een betonvloer aanbrengen. De loods is in gebruik als caravanstalling en heeft een oppervlakte van ongeveer 288 m2. De huidige vloer is leem met asfaltstrooisel. Tevens graag leveren: isolatie eps 100, 10 cm. dikte / wapeningsnetten rond 8 met bijbehorend grondfolie en randisolatie. Er zal een delitatievoeg (of meerdere) gemaakt moeten worden. Het uitgraven en afvoeren kunnen wij zelf verzorgen, evenals het aanbrengen van de isolatie en de bewapeningsnetten. U mag dit echter wel apart offreren. Dan hebben wij nog wat te kiezen.

Veranda laten leveren

Het betreft alleen het leveren van een veranda. Deze dient 5.5 meter breed te zijn en 3.5 meter diep.

zoek een bouwadviseur die ook de ...

zoek een bouwadviseur die ook de bouwvergunning begeleis en/of tekeningen en berekeningen levert