Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sexbierum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sexbierum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sexbierum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sexbierum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sexbierum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of verbouwing in Sexbierum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sexbierum:

Asbest golfdak verwijderen

Een dak van 430 m2 golfplaten verwijderen. Platen waar asbest in zit, van een loods. Verwijderen en afvoeren. Een asbestinventarisatierapport is al gemaakt. Eventueel ook (nieuwe) sandwichplaten erop leggen. Graag verneem ik een indicatie van de kosten, inclusief subsidie.

Woning laten renoveren

Aannemer. Plafonds vervangen, doucheruimte vergroten, cv installeren

Rookkanaal en schouw weghalen

Ik wil de schouw en het rookkanaal in de woonkamer verwijderen om meer ruimte krijgen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1953 met houten plafonds. Wellicht dient er een en ander gestut te worden. Graag ontvang ik een indicatie wat de mogelijkheden zijn.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het slopen van een draagmuur van 2 meter breed. Deze muur wil ik graag opengebroken zien en met een stalen balk vervangen en vervolgens wat stukwerk om de balken weg te werken. Graag zie ik een kostenspecificatie hiervan tegemoet