Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rottevalle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rottevalle heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rottevalle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rottevalle of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rottevalle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw of renovatie in Rottevalle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rottevalle:

Fundering maken voor te bouwen garage

Wij zouden graag een houten garage bouwen met betonvloer en opgemetselde rand. En vorstrand enz. Oppervlakte wordt 42m2. De achterkant van garage wordt gebouwd ter hoogte van sloot. We willen graag fundering en walbeschot sloot ineen. (praktisch droge en ondiepe sloot) We zien uw offerte graag tegemoet.

Een oud huisje, rond 1900, ...

Een oud huisje, rond 1900, vakantiewoning, heeft een slecht rieten dak, muren hebben scheuren en het verzakt. Er moet een nieuw dak op, we willen alternatief voor riet, maar is het mogelijk met deze muren? Advies over hoe slecht zijn de muren, moet het (is het mogelijk) gestabiliseerd worden. En hoe? We hebben creatief iemand nodig. Budget is beperkt, eigenaren kunnen wel zelf dingen doen als er een goed plan is.