Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotsterhaule te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotsterhaule heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotsterhaule u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotsterhaule of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotsterhaule bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie in Rotsterhaule staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotsterhaule:

Asbest in een loods verwijderen

Wij hebben achter onze woning een loods van ongeveer 400 m² staan. Het dak en de wanden bestaan uit asbesthoudende golfplaten. Het gaat in totaal om 500 tot 600 m². Wij willen de platen laten verwijderen. De nokhoogte bedraagt 5 meter. Er kan aan drie zijden eenvoudig een steiger worden geplaatst, aan de vierde zijde is er één meter ruimte tot de erfgrens. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Loods met asbest dak slopen

Er dient een loods gesloopt te worden van 32 bij 13 meter. Het dak en deels de zijwanden zijn van asbest golfplaten. Daaronder staat een 1 meter breed gemetselde muur. Het afval dient te worden afgevoerd.