Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rien te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rien heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rien u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rien of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rien bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor restauratie in Rien staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rien:

voor ik overga tot aanschaf van een ...

voor ik overga tot aanschaf van een monumentale woning in Rien wil ik en indicatie hebben van de kosten van hetgeen ik niet zelf kan restaureren. Het gaat hierbij om het optrekken van het dak (alleen de constructie, lxbx nokhoogte =14x4x4), het opnieuw metselen van een deel van de gevel (ong.8m2, met de oude steen) en het voegen van ong: 55m2 muur. Verder dient 1 dragende balk verstevigd/vernieuwd te worden, en 1 dragende muur geheel of gedeeltelijk vervangen (ong.12 m2) Er is nagenoeg geen elektriciteit in de woning, en geen gas. (voorkeur 4 el. groepen+ gas voor CV ketel en keuken).

Het dak moet opgetrokken worden (14 x 4 ...

Het dak moet opgetrokken worden (14 x 4 meter, nokhoogte ongeveer 4 meter) en een deel van de gevel moet opnieuw opgetrokken worden. Het gaat bij het dak vooral om de construktie. Een hoek van de gevel moet opnieuw worden opgemetseld. Dit gaat om ongeveer 6 m2 een groot deel van de gevel moet opnieuw gevoegd (ongeveer 54 m2). Binnen is een dragende balk doorgezakt, en een deel van een dragende muur is verrot. De woning is nog niet van mij. Afhankelijk van de kosten besluit ik of ik het huis koop of niet.