Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Parrega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Parrega heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Parrega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Parrega of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Parrega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Parrega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Parrega:

Asbest dakbeplating verwijderen

Heb een zadeldak met weinig afloop van 18 meter lang en 7 meter breed. Er zit asbest onder het dak. Dakgoothoogte ongeveer 2,5 meter. De golfplaten zijn 1,1 meter breed en ongeveer 2 meter lang ongeveer 72 stuks. En een dakveer. Wat zijn de kosten om deze te verwijderen? Het gaat om een vrijstaande schuur. Ik heb nog geen onderzoek laten doen. Het liefst 18 of 19 september laten verwijderen, dan heb ik de sleutel. Vanwege het installeren van zonnepanelen graag op één van die dagen verwijderen.

Stalen fundering voor schuur maken

Wij overwegen het bouwen van een houten schuur met overkapping van 10 bij 4 meter. De gedachte gaat uit naar een fundering op staal met vorstrand, het geheel voorzien van een gewapende betonvloer circa 15 cm dikte. Locatie; begin van de schuur aan de straatzijde een meter of 15 de tuin in, bereikbaar via de straatkant. Doorgang voor een auto in het hek, langs het huis een doorgang van 1.5 a 2 meter. Aanvraag voor de gemeente moet nog ingediend worden, tekening ben ik aan het maken. Graag een indicatie voor de fundering compleet met de benodigde afgraafwerkzaamheden.