Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Opeinde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Opeinde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Opeinde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Opeinde of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Opeinde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Opeinde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Opeinde:

Asbest golfplaten verwijderen

Heb een oude vee stalling van 10 bij 10 meter die ik wil slopen. Het dak van asbest zal door een vakman verwijdert moeten worden. Hier zal ook een rapport van moeten worden gemaakt i.v.m. de sloop vergunning. Wie kan me een passend voorstel doen? Het is een vrijstaande veestalling achter een boerderij.

Houten vloeren vervangen door geïsoleerde betonvloeren

Wij zitten in een aankooptraject van een bungalow uit bouwjaar 1969. Wij hebben deze aangekocht onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Wij zijn ons ook aan het oriënteren op de kosten voor de noodzakelijke verbouwing. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het vervangen van de houten vloeren door geïsoleerde betonvloeren, in totaal 73 m² in vier ruimtes. Er is een kruipruimte onder de woning van 60 tot 70 cm diep. Foto's van de woning staan op Funda.

Wij overwegen een woning te kopen die ...

Wij overwegen een woning te kopen die vergroot moet worden. Wij willen onderzoeken hoe een mogelijke uitbreiding gerealiseerd kan worden en wat een indicatie van de kosten zou zijn.

aanbouw aan woning, dak gesloten met ...

aanbouw aan woning, dak gesloten met koepels, geisoleerd ongeveer 14 vierkante meter

Wonen en werken wilt de plannen verder ...

Wonen en werken wilt de plannen verder uitwerken met de aannemer.

Aanschaf en het plaatesen van een ...

Aanschaf en het plaatesen van een kunststof dakkapel op het dak van de badkamer