Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oosterzee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oosterzee heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oosterzee u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oosterzee of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oosterzee bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Oosterzee staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oosterzee:

Nesling standalone op stenen terras

Installatie van een nesling standalone 3 x 3 meter met harmonicadoek en wandgordijn. Op stenen ondergrond. Palen worden 11 x 11.

Uitbouw met badkamer en kantoor bouwen en inrichten

Wij willen een uitbouw realiseren aan de bestaande woning. Een uitbouw van 5 meter diep bij 7.30 meter breed. In deze aanbouw willen wij aan één zijde een badkamer en kantoor van beide 2.5 x 3 meter. De uitbouw zal iets lager komen te liggen dan de bestaande woning 60 cm lager maar het dak moet gelijk blijven waardoor de aanbouw bereikbaar is middels een klein trappetje met maximaal 3 treden. De deur naar buiten moeten hoog zijn en van glas. Daarnaast een kantel-kiep raam in het kantoor. Kantel-kiep in de badkamer en een raam aan de andere zijde. De badkamer geheel verzorgen. De materialen ervoor in overleg. En natuurlijk dient de gevel van de huidige woning opengebroken te worden. De fundering van de aanbouw kan het best onderheid worden.

Garage verlengen en verbouwen tot kapsalon

Het verlengen van de garage waar een kapsalon in gevestigd gaat worden. Ongeveer 6.00 bij 2.80 aanbouwen en geheel afgewerkt opleveren. Ik wil een gedeelte met in plaats van een aantal bovenste lagen steen, een soort glasraam. Garage heeft een plat dak. Er moeten palen onder, heien of boren.

Van een achteraanbouw is de fundering ...

Van een achteraanbouw is de fundering niet goed gelegd. De Stenen aanbouw moet afgebroken worden Dit doen we zelf) en vervolgens moet er een nieuwe fundering inclusief betonnen heipalen ( Het is een huis op veen en het zand zitt op ongeveer 1.5 meter) worden gelegd inclusief betonnen vloer van plus minus 4 bij 5.

Klassiek type serre met openslaande ...

Klassiek type serre met openslaande deuren. Onder metselwerk tot ongeveer 70cm daarboven kozijnen met glas en een plat dak afgedekt met dakleer. De fundering moet gebeuren op palen van ongeveer 3 a 4 meter.