Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra ruimte door uitbouw op garage:

Extra ruimte door uitbouw op garage

Willen uitbouw op bestaande garage om boven op 1e etage meer ruimte te krijgen. Het moet 16 m2 worden (prefab), en moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning.
Onze klant uit Oosterwolde (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra ruimte door uitbouw op garage uit heel Nederland:

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een uitbouw aan de zijkant bij een 2 onder 1 kap woning grenzend aan doorgaande weg. Wens: Afzinkkelder, daarboven op de aanbouw en doorgang (2,5 meter). Vergunning en plannen nog niet aanwezig. Afmetingen ongeveer 6,5 x 3,5 meter. (Eventuele afzinkkelder kan 9 x 3,5 meter zijn, is nog ruimte aanwezig onder tuin/oprit...). Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet alleen elektra aangelegd worden, stucwerk regel ik zelf. Verder moet er nog een fundering in komen en moet de buitenkant van steen zijn.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zodat de keuken meer ruimte kan krijgen. Hierbij willen we o.a. gebruik gaan maken van openslaande deuren. De maten zijn 2500 mm bij 3900mm. (Bij zelf meten) graag ook een prijsbepaling van 2000 mm bij 4000 mm. Fundering moet ook nog gelegd worden. Voor de rest moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Alvast vriendelijk bedankt.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 meter diep en 5,75 meter breed. De gevel moet in feite 2,5 meter naar voren geplaatst worden. Het gaat om een nieuwbouw woning dus alles is nieuw. We willen alleen net even wat meer ruimte creëren. Hoor graag wat de kosten zijn inclusief metsel, hei werk enzovoort. Vergunning is niet nodig. De muren zouden gemetseld moeten worden. We willen de vloerverwarming doortrekken (het heeft een pomp systeem). Verdere afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Het huis is gebouwd in een tunnelframe. De muren moeten worden verlengd met een balk in het plafond en een steunbalk erin. Rond mei willen we graag beginnen.

De achterzijde van een woning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die de achterzijde van onze woning kan uitbouwen. Wij willen graag de keuken uitbouwen, deze zal 150 cm groter worden. Er zal ook een draagmuur uitgehaald moeten worden dat het een grote ruimte wordt. Er zullen een 2 tal h-balken geplaatst moeten worden. Achter komt een pui van 6,5m bij 2,5m die word extern geplaatst. Er zal gestuukt, geschilderd, elektra, loodgieterswerk, vloer en plafond gedaan moeten worden. Oppervlakte wordt 12 m2. De uitbouw moet gemetseld zijn.

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het uitgraven van grond en het afvoeren er van een tuin t.b.v een uitbouw. Het gaat een oppervlakte van om 40 m2 met een diepte van 800 mm. Aan de voorzijde is er een oprit, de schutting wordt weggehaald dus de ruimte is perfect bereikbaar.

Recht optrekken 3de verdieping

Eind januari 2020 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. De woning is een rechthoekige woning waarbij de eerste 2 verdiepingen gelijk lopen en de 3de etage voor de helft opgetrokken is. We willen deze graag uitbouwen waardoor er ongeveer 28 m2 extra ruimte ontstaat. We krijgen eind januari de sleutel, voor die tijd zouden we eventueel een afspraak kunnen maken. Ik heb geen idee of de constructie sterk genoeg is, meerdere buren hebben het ook gedaan, dus neem aan van wel. Een vergunning is nog de vraag of deze nodig is, omdat het aan de achterkant is. Ik zou dit kunnen navragen bij de gemeente. Ik wil graag een complete oplevering, maar dat ligt nog een beetje aan de kosten. Er zou verwarming moeten komen, ramen, elektra en mogelijk ook stucwerk. Een trap is niet nodig. We willen graag een prefab of een houten constructie. Het huis zelf is niet gemetseld, maar afgewerkt met rabat delen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk in contact komen over de mogelijkheden en de periode waarin de uitbouw zou kunnen worden uitgevoerd. Hartelijk dank.

Uitbouw achterzijde van 3 verdiepingen realiseren

Wij willen een bod doen op een huis, een dijkwoning. Het huis is dus nog niet ons eigendom. De hoogte van ons bod zal echter afhankelijk zijn van de kosten van de aanbouw, en de renovatie van het bestaande huis. Wij zouden hier graag wat duidelijkheid over verkrijgen. Als we het huis kunnen aankopen, zullen we de aanbouw ook daadwerkelijk gaan realiseren. Toelichting op het huis en onze wensen: het betreft een dijkhuis. We zouden een aanbouw willen hebben van het liefst 3 verdiepingen, maar als dit te duur is in ieder geval 2. De buren op de foto hebben ook zo een uitbouw. De constructie willen we graag advies over, maar de buitenkant zouden we een beetje zoals de buren op de foto willen hebben, maar met meer glas. We willen een complete oplevering, ook met keuken. Het hoeft niet het duurste te worden, meet ruimte vinden we belangrijker dan de duurste spullen. Zolang het maar degelijk is afgewerkt. De afmeting zal ongeveer 5,5 x 5 meter worden. Er staat nu een aanbouw, deze zou waarschijnlijk verwijdert moeten worden. Ik heb ook gesproken met de architect. Het huis staat op stalen palen. Hij gaf aan dat heien ook voor de aanbouw nodig zal zijn. Het liefst ontvangen we twee offertes: een voor twee verdiepingen en een voor drie. Als dit niet mogelijk is begrijpen we dat ook. Alvast dank en graag ontvangen we een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius