Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oosterwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oosterwolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oosterwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oosterwolde of directe omgeving.

90 klanten uit Oosterwolde bevelen een bij Casius in Oosterwolde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oosterwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in Oosterwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oosterwolde:

Extra ruimte door uitbouw op garage

Willen uitbouw op bestaande garage om boven op 1e etage meer ruimte te krijgen. Het moet 16 m2 worden (prefab), en moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning.

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping is 488cmbreed x 310cmdiep de staanders zijn 225cmhoog dakplaten 10mmdik polycarbonaat

Verbindingssluis tussen 2 panden maken

Wij zouden graag een verbindingssluis maken tussen onze panden. Deze sluis moet ongeveer 14 meter lang worden en 3.5 meter breed. De kopse kanten worden afgesloten door een snelloop deur en deze hebben we al in bezit. We willen graag dat er schuifdeuren in komen op ongeveer 5 meter aan beide kanten, zodat als we er door moeten we er door kunnen. Enige haast is geboden.

Bouwkundige keuring

Advies bij onenigheid met aannemer. Betreft problemen met fundering en lekkage in de kelder. - Werk is niet uitgevoerd zoals afgesproken uitgevoerd maar, was wel telefonisch overlegd.

Asbestinventarisatie van dakplaten

Ik wil graag 25 m2 dakplaten met asbest laten verwijderen. Het gaat om de platen op ons huis, er hoeft niets voor terug geplaatst te worden.

Garage verbouwen

Op 13 november krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil de aangebouwde garage ombouwen tot werkruimte. Daarbij moet een buitenmuur ongeveer 3 meter worden verlengd. Verder wil ik in de muur aan de voorzijde een kozijn met isolatieglas laten plaatsen. In dit kozijn moet ook 1 openslaand raam worden geplaatst. Er moet ca 30 m2 bitumen dakbedekking worden vervangen. Ook is de afwerking van de dakranden aan 3 zijden vermoedelijk aan vervanging toe. De binnenzijde werk ik zelf af. Ik onderzoek momenteel of ik de garage vergunningsvrij mag vergroten. Graag ontvang ik een offerte voor alle werkzaamheden.

Uitbouw woonkamer maken

Wij willen de woonkamer van onze eventuele toekomstige woning in Oosterwolde uitbouwen. Breedte 5.14 en diepte 3 meter. Omdat we de woning nog moeten aankopen, wil ik graag een globale kostenopgave.

Broodjesvloer leveren en aanbrengen

Wat zijn de kosten voor het leveren van een complete broodjesvloer? Alles is uitgegraven en de oude vloer is er uitgehaald. Het gaat om 37 m2.

Eetkamer stoelen zitting vernieuwen

Wij hebben 6 eetkamer stoelen waarvan de zittingen doorzitten. Wij willen graag eens weten of het zinvol is de zittingen te vernieuwen. Het zijn stoelen die aan de onderzijde neiet zijn en met kunstleer bekleed zijn.

Aanbouw aan de achterzijde vh huis. 1,5 ...

Aanbouw aan de achterzijde vh huis. 1,5 of 2m naar achteren en 3,40 breed, hoogte zal ongeveer 2,80 worden. Kozijn (incl glas) kan dan naar achteren geplaatst worden (dus weer opnieuw gebruikt) en er moet een plat dak op met isolatie, muren moeten ook geisolleerd.

Verbouwing garage tot kamer. Tussenwand ...

Verbouwing garage tot kamer. Tussenwand plaatsen. Betonvloer storten. Wanden isoleren en afwerken met gipsplaten. Ongeveer 25m2 betonvloer.

Wij gaan begin oktober wonen in ...

Wij gaan begin oktober wonen in oosterwolde. We willen de achterpui verzetten en daar een lichte aanbouw maken. De maten zijn 3.25 meter breed en 1,75 meter diep. Daarvoor moet worden gedaan: - een draagmuur worden vervangen door een constructie/pilaar, - fundering gestort, - 1 muur opgemetseld en geisoleerd, - openslaande deuren ingebouwd en een doorzichtig dak worden geplaatst. Een verwarmingselement zit in de weg en zal moeten worden verzet. Startdatum voor het project is bij voorkeur maandag 8 oktober. Indien mogelijk wil ik meteen de woonkamer laten stukken. Het voorbereidende werk (vrij maken van de tuin en verwijderen van de vloeren) zullen we zelf uitvoeren. Graag hoor ik van u!

Op een bestaand plat dak dient klein ...

Op een bestaand plat dak dient klein puntkapje (pannendakje) te worden gesloopt. Op het volledige platte dak een (houten) uitbouw plaatsen (pannendak en 4 keer velux raam) - kopgevel hout met 2x terrasdeur. Oude toegangsdeur dichtmetselen en doorbraak maken naar bestaande woning. Tekenwerk en bouwvergunning gereed en goedgekeurd. Graag snelle offerte en ruimte hebben om (aaneengesloten) uitvoering vlak na de bouwvak te realiseren.