Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor eterniet platen verwijderen:

Eterniet platen verwijderen

Ik wil 40 m2 eterniet platen aan dakbeschot laten verwijderen. Het is een schuur op de 1e verdieping.
Onze klant uit Noordwolde (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eterniet platen verwijderen uit heel Nederland:

Dakoppervlak van golfplaten voorzien

De schuur heeft 365 m2 dakoppervlak. Deze moet gedekt worden met eterniet golfplaten. Ik wil graag een prijs voor het leveren en plaatsen van de platen. Inclusief 26 meter nok en 27 meter windveer.

Asbesthoudend dak vervangen

Wij wonen in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1964 met ongeveer 175 m² asbesthoudende eterniet platen op het dak. Wij willen dat dak volgend jaar laten saneren. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Dakbeschot saneren

Ik wil graag mijn dak gaan vernieuwen alleen bestaat het dakbeschot onder de pannen uit eterniet platen. Er is geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Het is een totaal oppervlakte van 246 m2 wat gesaneerd dient te worden. Het gaat zich om een boerderij woning uit 1895. Het dak begint op een hoogte van 300 cm en de nok is maximaal 700 cm hoog.

Schuurtjes verwijderen en afvoeren

Afbreken van een paar geschakelde schuurtjes (een schuur die verspringt en binnen gescheiden is door wandjes) waarbij abc golfplaten als dak en achterwand zijn gebruikt. De golfplaten zijn eterniet platen. Volgens de aannemer zijn ze asbesthoudend. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Totaal oppervlak: 75 m2

Asbest verwijderen

Mensen, het gaat om het plafond in mijn garage, ongeveer 18 m2. Het is eterniet, chrysotiel. Het zijn 6 grote platen aan de zijwanden en 3 kleinere in het midden. Het is gespijkerd, dus ik mag het niet zelf verwijderen. De spijkertjes zitten om de 10 tot 15 cm. Er is een inventarisatierapport, risicoklasse 2, type A. Dat rapport is van voor de regelgeving van 2017. Graag de 2e helft september van start.

Eterniet platen uit dak halen

Het gaat om het verwijderen van Eternit platen die als isolatie dienen in het dak. Totaaloppervlakte circa 30m2.

Opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw realiseren op een reeds eerder gerealiseerde aanbouw in 2002. De opbouw zal (gedeeltelijk ? ) tegen de achtergevel worden gesitueerd. De originele woning uit 1957 is circa 600 breed. De aanbouw is ongeveer 800 breed, en 700 diep. Breedte van de opbouw is afhankelijk van het kostenplaatje. Diepte opbouw ca 350/400. Mag ook ruimer als het budget dit toelaat. Bovenkant van de aanbouw is ca 10 cm hoger dan de vloer binnen op de eerste etage van de woning. Hierdoor zal een gedeelte van de dakgoot/dakpannen verwijderd moeten worden. Naar schatting zo'n 30 cm inzagen. Dakpannen zijn bevestigd op platen eterniet. Op de eerste foto bestaande situatie. Op de tweede foto situatie met opbouw waarbij tevens nokophoging. Daar dit waarschijnlijk een te kostbare optie wordt gaat de gedachte nu uit naar een meer eenvoudige opbouw op plat dak.

Hellend dak laten renoveren

Ik wil mijn hellend dak van de woning laten renoveren omdat hier onder de pannen nog asbesthoudende eterniet platen liggen. Het dak is ongeveer 70 m2 groot. Achter de woning staat nog een schuurtje van ongeveer 15 m2 en daarvan moeten ook de platen vervangen worden. Er is een asbestsaneringsrapport uit 2013 aanwezig. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, de woning van de buren betreft een huurwoning dus deze zullen niet mee doen.

Asbestplaten verwijderen

Graag zouden wij offerte willen van bovengenoemde werkzaamheden. Het zou gaan om 906 platen eterniet met de afmetingen 75 cm x 120 cm x 1 cm dikte. De platen staan in een profiel met 2 stuks boven klemmen. Er is op dit moment nog geen inventarisatierapport aanwezig.