Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noordwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Noordwolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Noordwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noordwolde of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noordwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Noordwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noordwolde:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan onze toekomstige woning met een plak bitumen dak en een glazen schuifpui. De maten van de uitbouw zijn 3 x 5,5 meter. De glazen schuifpui ong. 4 meter. Naast de aanbouw (dus aan de aanbouw vast) dient er nog een garage te worden geplaatst van 6 x 3m met een plat bitumen dak. Zowel de aanbouw als de garage mogen casco worden opgeleverd, evt wel met aansluitingen voor verwarming / elektra / water. Op dit moment staan er een uitbouw en een garage, maar deze zijn in zodanig slechte staat dat wij deze zullen slopen. Wij willen dit zelf doen. Er zal wel een fundering overblijven van ca 3 x 3m. Daarnaast zouden wij graag een (aparte) prijsindicatie ontvangen van een extra etage bovenop de uitbouw (met punt dak), maar niet op de garage. Ik hoop dat de bijlage e.e.a. duidelijk maakt. Aanvang van de werkzaamheden: laatste kwartaal 2020. Met vriendelijke groet, Mariëlle Nagtegaal

Fundering voor tuinhuis garage

Ik wil een funderingsplaat laten storten voor een houtskeletbouw schuur, 5X8 meter, met 45 gr.zadeldak, nokhoogte=5m. Plaat gewenst 8X5X0,1 m op zandlaag. De schuur wordt voorzien van isolatie en een houten zoldervloer. De ondergrond is zand. Los mee geoffreerd svp bodemisolatie.

Eterniet platen verwijderen

Ik wil 40 m2 eterniet platen aan dakbeschot laten verwijderen. Het is een schuur op de 1e verdieping.

Stacaravan slopen en afvoeren

Een oude stacaravan afvoeren evt slopen zodat de plek voor de camping vrij komt. Gratis offerte

Fundering met vloer voor de garage plaatsen

Wij willen graag een houten garage van 8 bij 5 meter laten plaatsen met een zadeldak. De fundering hiervoor zu ik graag laten uitvoeren door een vakman. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Aannemer gezocht voor verbouwing

Wij zoeken een aannemer voor een verbouwing.

Vervangen alle raam en deurkozijnen en 2 dakkapellen

Ik wil graag alle raam- en deurkozijnen in mijn woning laten vervangen voor kunststof kozijnen. Ook wil ik graag de huidige 2 dakkapellen laten vervangen. Ik ontvang u graag om de situatie ter plaatse te beoordelen. Het betreft een vrijstaande woning.

Schuur

Ik wil een geïsoleerde beton vloer laten storten voor een schuur van 6 x 10 meter bij een nieuw te bouwen woning.

Voorgevel, ramen, dakkapel en dakisolatie

1. Vervangen van houtwerk van de ramen en voordeur in voorpui door kunststof en HR++ beglazing, inclusief aanbrengen betere isolatie in spouw 2. Dakreparatie bij schoorsteen van buren 3. Vergunningsvrij plaatsen van dakkapel aan achterzijde 4. Dakramen (2) plaatsen aan voorzijde 5. Isoleren van het dak Graag binnen de periode van het lager BTW tarief afronden.