Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijetrijne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijetrijne heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijetrijne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijetrijne of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijetrijne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of verbouwing in Nijetrijne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijetrijne:

Asbestpijp uit de schoorsteen verwijderen

Ik heb een asbestpijp in de schoorsteen. Wij hebben een oud vrijstaand huis en een houtkachel, laatst vertelde de schoorsteenveger, dat hij niet meer komt, omdat we een asbestpijp hebben. Graag willen wij weten wat het verwijderen kost in een vrijblijvende offerte. De lengte van de pijp is op zijn langst 6 meter.

1ste etage verbouwen

Wij zijn voornemens dit najaar ons deel op de 1e etage, een stuk van circa 8 x 12 meter, te verbouwen. We zoeken een ervaren timmerman voor het plaatsen van de ruwbouw: muren, vloeren, plafonds, aanbrengen isolatie, deuren en ramen, plaatsen enkele dakramen.