Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijega heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijega of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nijega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijega:

Cementdekvloer storten

Ik wil graag een cementdekvloer laten storten in mijn nieuwe uitbouw. Wordt ongeveer 25 m² en 70 mm dik.

Houten vloer vervangen voor betonvloer

Een ruimte van 24 m2 wordt helemaal opnieuw opgebouwd (elektra, wanden plaatsen cv en dergelijke) deze ruimte heeft nu een houten vloer met een kruipruimte en ik wil naar een betonnen vloer met een kruipruimte. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten.

Wateropslag bouwen

Ik wil graag een wateropslag laten bouwen. Voor de verwarming en warmwatervoorziening van ons huis hebben wij een buffer nodig van 3 m3. Goed geïsoleerd en waterdicht. Kunt u dit voor ons maken en wilt u ons een prijsopgave doen?

Aanbouw aan de keuken bouwen

Ik wil graag een aanbouw achter mijn woning, aan de keuken, ongeveer 5 bij 3 meter, met fundering.

Deel van de draagmuur verwijderen

Wij willen een draagmuur op de bovenverdieping van ongeveer 3 meter lang verwijderen. Het betreft een woonboerderij uit 1980. De verdiepingen hebben een houten verdiepingsvloer. Uiteraard zal er een draagbalk geplaatst moeten worden.