Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijeberkoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijeberkoop heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijeberkoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijeberkoop of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijeberkoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Nijeberkoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijeberkoop:

Asbest uit een golfplatendak verwijderen

Wij hebben een dak van ongeveer 700 m2 met asbest golfplaten. Deze platen willen we graag laten verwijderen. Graag een prijsopgave.

Aan- of uitbouw bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning gezien die wij misschien wel willen kopen. De woning is hu veel te klein en we willen de woonkamer/keuken vergroten met een aanbouw van 4,00 x 8,86 meter. Ik wil hier graag een globale indicatie voor ontvangen.

Op de zolder van de deel van een ...

Op de zolder van de deel van een woonboerderij in Nijeberkoop (friesland) moeten in de maanden juli en augustus (dus tijdens bouwvak) een aantal slaapkamers, toiletten en douches gerealiseerd worden. Dak isolatie en binnenaftimmering, verdiepingsvloerverbetering d.m.v. balkverzwaring, veluxdakramen t.b.v. slaapkamers. Installatiewerk voor cv, (warm)water, riolering etc. Tevens elektra installatiewerk.