Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nes gem Boarnsterhim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nes gem Boarnsterhim heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nes gem Boarnsterhim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nes gem Boarnsterhim of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nes gem Boarnsterhim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Nes gem Boarnsterhim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nes gem Boarnsterhim:

Uitbouw aan achterzijde woning

Aan de achterzijde van onze woning uit het jaar 2000 willen wij graag over de gehele breedte van 10,60 meter een uitbouw realiseren. Hierbij gaat het om 2,5 meter aan de garage en keuken en een serre-achtige uitbouw van 4 meter aan de woonkamer. Aan de rechterkant moet een 4 meter lange spouwmuur gerealiseerd worden. Hierbij kunnen de openslaande tuindeuren hergebruikt worden aan de achterkant. Er zal geheid moeten worden waarbij er rekening gehouden moet worden met het feit dat het hier om een geschakelde woning gaat en de achterzijde alleen bereikbaar is via een deur van 90cm. Bijgevoegd een situatieschets van de huidige situatie en een van de gewenste situatie. De keuken zitten een houten pui welke volgens mij hergebruikt kan worden en de garage moet ook verlengd worden. Tevens moet er tussen de garage en de keuken een muur van 2,5 meter gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wij hebben een rechthoekige zolder (+/- ...

Wij hebben een rechthoekige zolder (+/- 4,5 m breed, 8m diep) en willen halverwege een scheidingswand plaatsen met een glazen deur. Haaks op deze wand moet een tweede wandje komen waarmee de warmteterugwininstallatie afgescheiden wordt. Deze ruimte moet 'geisoleerd' worden zodat het stiller wordt. In deze tweede wand moet een normale deur komen. De nok van de eerste wand moet van plexiglas oid gemaakt worden zodat er licht invalt. De nok is 3,5 mtr hoog. In de nieuwe kamer zit nu al een klein dakraam, dit moet vervangen worden door een nieuw dakraam van +/- 1 mtr bij 1,4 mtr. In de nieuwe kamer moet een stopcontact komen en een radiator. Op de zolder is al stroom, de CV ketel zit er ook. Op de plek waar je de zolder op komt moet een lamp komen.