Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Munnekezijl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Munnekezijl heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Munnekezijl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Munnekezijl of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Munnekezijl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Munnekezijl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Munnekezijl:

de hel van munnikezijl

ze zijn er net komen wonen,maar toen bleek er heel veel verbouwd moet worden. ze hebben er geen geld en tijd voor. ze hebben 4 jonge kinderen,een van 7, een van 5 en een tweeling van pas 2 jaar. wij zijn de oppassers van hun en we gunnen het ze heeel erg voor een betere woning. wij zijn zelf 12 en 13 jaar.

Een huis die duurzaam is gebouwd, de ...

Een huis die duurzaam is gebouwd, de voorkeur gaat uit naar een loghome die degelijk is uitgevoerd en past in de landerijen van friesland. Het moet een kantoorgelegenheid krijgen om eventuele werkzaamheden thuis uit te kunnen voeren. Het hoeft alleen wind en water dicht te zijn of te wel casco klaar. De indeling en afwerking wil ik zelf gaan doen. Belangrijk is wel dat de uitstraling aan de buitenkant een robuust/degelijk uiterlijk heeft. Het mag lijken als simpel geheel maar met sfeer zoals een veranda. De waarde aan het huis ligt aan de leefbaarheid. Dus leefplezier waar rust en ontspanning voorop staan. Dit houdt met name in dat er veel raampartijen in de woonkamer moet zijn met mogelijk een vide voor een ruimtelijk effect. Wat gaat dit ongeveer kosten inclusief een fundering?