Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Molkwerum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Molkwerum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Molkwerum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Molkwerum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Molkwerum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of verbouwing in Molkwerum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Molkwerum:

Asbest verwijderen

Verwijderen van +- 600 m2 asbest dak (golfplaatdak op ligboxstal) incl. Opruimen, wegbrengen etc.

Verbouwing van de woning

Wij willen graag onze kleine woning verbouwen. De huidige woning heeft één slaapkamer. De bedoeling is dat het complete dak vervangen en vergroot gaat worden, een gedeelte van de begane grond zal daarvoor opnieuw opgebouwd worden. De indeling gaat ook veranderen: de badkamer zal van de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen en de keuken verandert van positie. Boven zullen er drie slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. We hebben tekeningen laten maken voor een idee van onze plannen en het aanvragen van de benodigde vergunningen, dit proces is gaande.