Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mildam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Mildam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Mildam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Mildam of directe omgeving.

17 klanten uit Mildam bevelen een bij Casius in Mildam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Mildam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Mildam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mildam:

Uitbouw achterzijde steen en schuifpuien

De afmetingen zijn: 4 bij 12 meter

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil de houten vloer laten vervangen door een betonnen vloer met vloerverwarming. Ongeveer 110 m2. Er zit geen kruipruimte onder de vloer.

Het project bestaat uit het verwijderen ...

Het project bestaat uit het verwijderen van tegels uit entree en toilet (ca 8 m2) in een 15 jaar oude woning. De staande wc-pot moet vervangen worden door een hangend toilet. De wc-afvoer zit niet op de gewenste plaats en moet dus verlegd worden. Nieuwe wc en wasbak moeten worden geplaatst. Nieuw tegelwerk op wanden wc. Vloertegels in wc en entree. Alle plafonds (ca 200 m2) in huis moeten gewit c.q. van nieuw spuitwerk voorzien worden. Twee buitendeuren en 8 ramen op de begane grond moeten geschilderd worden.

Rietgedekt nieuwbouw huis, tekeningen en ...

Rietgedekt nieuwbouw huis, tekeningen en wensen zijn ruimschoots aanwezig. Nieuwbouw vindt rondom Heerenveen plaats.

Dakkapel

Dakkapel