Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mantgum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Mantgum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Mantgum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Mantgum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Mantgum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Mantgum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mantgum:

Kruipluik in betonvloer laten maken

Ik moet i.v.m. vloerisolatie een kruipluik laten maken in de betonvloer van mijn woonkamer 60 x 40 centimeter. Ik zal zorg dragen voor de bereikbaarheid van de plaats waar het kruipluik dient te komen. Verder is de woonkamer gewoon voorzien van het meubilair. Nadien dient een laminaatvloer over dit luik gelegd te kunnen worden.

Het huis betreft een houtskeletbouw semi ...

Het huis betreft een houtskeletbouw semi bungalow uit 1992. Ik wil een bestaande aanbouw uitbreiden met ongeveer 10 m2. Deze moet als keuken ingericht worden. 4 groepen 230 V, 1 perilexgroep 3x230 V, water en een afvoer komen. De stroom moet uit de meterkast uit de hal komen. Er moet een nieuwe groepenkast ingebouwd worden. Water en afvoer zijn al in de oude aanbouw aanwezig en dienen verlegt te worden. Ook moet er op de gehele aanbouw (oud en nieuw) een nieuw dak. Ook op de garage (ongeveer 20 m2) moet een nieuw dak. De garage is momenteel enkelsteens. Dit moet dubbelsteens worden en het dak en de muren moeten geisoleerd worden. Ook moet er een plafond in de garage gemaakt worden. De muren vd oude keuken moeten glad afgewerkt worden. Aansluitingen vd oude keuken moeten weggewerkt worden.