Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Makkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Makkum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Makkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Makkum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Makkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Makkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Makkum:

Fundering garage naast huis

Ik wil een fundering plaatsen (broodjesvloer) voor een garage. De heipalen zitten al in de grond, die constructie berekening tekening hebben we ook. Het gaat ons alleen om het plaatsen van de fundering aan huis. Fundering van 7,5 meter x 4,2 meter.

Steunmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

De muur die eruit moet is ongeveer 1.40 meter breed 2.10 meter hoog en 13 centimeter dik (is niet de gehele muur, omdat er leidingen zitten kan niet de hele muur verwijderd worden). Het puin dat achterblijft, hoeft niet te worden vervoerd. Daar kan ik zelf voor zorgen.

Parkeerkelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Wij willen graag een parkeerkelder onder onze nieuwbouwwoning.

Aanbouw achter het huis. Lengte 3 meter, ...

Aanbouw achter het huis. Lengte 3 meter, breedte 2 meter. Achtergevel moet eruit gebroken worden. Afvoer van wasmachine moet verlegd worden naar de andere kant van de uitbouw. Er moet een tussenwand geplaatst worden voor het creëren van een 'bijkeuken'. Nieuwe deuren en raam geplaatst worden.

Aanbouw van een serre (zoveel mogelijk ...

Aanbouw van een serre (zoveel mogelijk glas, ook het dak) fundering reeds aanwezig, betreft opbouw en afwerking...