Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Makkinga te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Makkinga heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Makkinga u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Makkinga of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Makkinga bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Makkinga staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Makkinga:

Schuimbeton ongeveer 25 m2 en 35 cm dik

Ik wil graag in mijn bijkeuken / garage schuimbeton laten aanbrengen het gaat om ongeveer 25 m2 het voorwerk kwa uitgraven en slopen doe ik zelf . Als jullie bedrijf ook een afwerkvloer kunnen leveren zou ik graag een gecombineerde offerte willen hebben van ongeveer 10 cm zand cement vloer over de schuimbeton heen . Er komt vloerverwarming over het schuimbeton heen . Offertes graag mailen aangezien ik overdag tot 17. 00 aan het werk ben.

Fundering voor de blokhut maken

Graag zou ik 3 offertes ontvangen van bedrijven in de buurt van Makkinga (ZO Friesland) voor het leggen van een betonnen fundering van 5 bij 7 meter. Voor een blokhut.

Bij mijn woning heb ik problemen met ...

Bij mijn woning heb ik problemen met mijn goten, naar mijn inzien is hier een constructie fout gemaakt waardoor de klachten ontstaan. Graag advies/herstel voor een goede en blijvende oplossing.