Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lippenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lippenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lippenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lippenhuizen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lippenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Lippenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lippenhuizen:

Carport met dakopbouw bouwen

Graag willen wij een carport laten plaatsen voor de garage en bovenop de carport en de garage een dakopbouw. Het gaat hierbij om een dakopbouw van ongeveer 3,5 meter x 10 meter inclusief schuin dak. De carport is ongeveer 4,5 meter x 4,5 meter.

Betonnen vloer slopen

Het gaat om een gevlinderde beton vloer waar op 3 plekken 2 tot 7 cm af moet. Het gaat in totaal om 20 m2. De vloer is 30 cm dik. Het puin hoeft niet afgevoerd te worden.

Houtworm bestrijden in het woonhuis

Houtworm. Type gebouw:Huis. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja

Van ons hok moeten de volgende dingen ...

Van ons hok moeten de volgende dingen verbouwd worden: oude betonvloer eruit en vervolgens isolatie en nieuwe betonvloer, nieuw dak (dakspanten, isolatie dakpannen etc.), voorgevel eruit en dan opnieuw opbouwen met 3 lange raamkozijnen erin (stukje metselwerk en betimmering van top gevel), nieuwe deur en kozijn op andere plaats.