Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lemmer of directe omgeving.

39 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lemmer:

Raam kozijn vervangen door schuifdeur

Het vervangen van een raam kozijn door een tuindeur/schuifpui van 300 bij 225 cm hoogte. Dit zou ik graag in het zwart willen hebben. Dit graag inclusief plaatsen. Daar moet een stuk van de onderkant van de gevel weggehaald worden.

Serre plaatsen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een serre plaatsen. De hoekwoning is 6 meter breed maar de serre zal 8 meter breed en 3 meter diep moeten worden. Er zal 1 zijde gedicht moeten worden en op het dak wil ik geen polycarbonaat platen. De achtergevel van de woning heeft al openslaan deuren. Het is mij niet bekend of er een fundatie geplaatst moet worden, hier ontvang ik graag advies over.

Nokverhoging

Wij willen een nokverhoging van 5 meter breed aan de achterkant van het huis. De materialen die gebruikt kunnen worden hiervoor zijn prijsafhankelijk. De afwerking doe ik zelf, dus alles wil ik casco geleverd hebben. Er moet namelijk een kinderkamer gemaakt worden.

Betonvloer met isolatie aanleggen met vloerverwarming

Ik wil een uitbouw maken van circa 36 m2 en heb een geïsoleerde vloer nodig voorzien van vloerverwarming. Plaatsen op zandbed, geen heipalen nodig. De uitbouw plaats ik verder zelf.

Betonvloer storten en vlinderen

Het laten storten en vlinderen van een betonvloer in de garage. Het gaat om een ruimte van 2.90 x 6.80 x 0.10 meter. De isolatie en het betongaas leggen we zelf.

Fundering maken voor een woning met bedrijfsruimte

Ik ontvang graag een offerte voor het maken van een fundering van 13 x 13 meter voor bij van woning met bedrijfsruimte. Het gaat om een pand van 2 etages. Er zal ook geheid moeten worden. Hier ontvang ik graag separaat een prijs voor.

Houten vloer en balken vervangen

Ik wil mijn houten vloer plus draagbalken laten vervangen. Het gaat om de gang, voorkamer en de achterkamer. De oppervlakte van deze ruimtes is ongeveer 60 m2. De woning komt uit ongeveer 1920 en de kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog. De vloer en de balken dienen door hout vervangen te worden.

Schoorsteen verwijderen en trap plaatsen

Ik zou graag mijn schoorsteen van de zolder en het dak laten verwijderen en het dak weer dichtgemaakt zien. Er moet 1 nieuwe doorgang gemaakt worden voor de afzuigkap. Hij moet weg omdat we graag een vaste trap naar zolder willen realiseren. Er zit nu een vlizotrap. Het is een betonnen vloer. Graag een offerte voor de beide klussen.

Schoorsteenpijp verwijderen en gaten en dak herstellen

Een schoorsteenpijp in huiskamer, slaapkamer op de 1e verdieping en op het dak verwijderen. Tevens gat in betonnen vloer en dak dicht maken. We hebben een schuin dak met pannen, dit gat zal gedicht moeten worden.

Uitbouw aanbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 4.50 bij 7 meter. Die 7 meter is de gevelkant. Eén korte zijde met terrasschuifdeur, de andere, korte zijde met ramen (3 verticale ramen). Lange zijde volledig gesloten. Ik ben al bezig met de aanvraag voor de vergunning. Er zal geheid moeten worden en de fundatie zal gelegd moeten worden. Ik wil graag ruw beton. Binnen ook graag volledig afwerken. De aanbouw moet aangeloten worden op de gevel, dus de huidige gevel zal weg moeten. Ik wil graag een plat dak, volledig gesloten. Wel graag iets overstek hebben. We weten nog niet of de aanbouw van hout moet worden of gemetseld, graag in overleg.

Serre aan woning bouwen

Ik wil graag een serre aan woning van 7 bij 10 meter.

Slaapkamer en badkamer maken in de garage

Ik wil graag een slaapkamer en een badkamer laten maken in de garage. De garage is nog niet geïsoleerd, er is wel al een opening van het huis naar de garage. Er is elektra aanwezig, water is er niet aanwezig. Het gaat om en garage van 4 bij 6 meter. Er zal een wand geplaatst moeten worden ter afscheiding, er zal een raam in moeten komen voor de slaapkamer. Er zal ook ventilatie in moeten komen voor de badkamer. Ik wil in de badkamer graag een douche en een toilet.

Muur zonder leidingwerk wegbreken

Ik wil graag de muur tussen keuken en kamer wegbreken. Het is geen dragende muur en er zitten geen stroomleidingen. Het gaat om een muur van ongeveer 2.50 meter breed en 2.20 meter hoog.

Fundering maken voor een houten huis

Wij willen een vrijstaand houten huis laten bouwen met een oppervlakte van 110 m2. Het huis heeft een begane grond en 1 verdieping. We denken dat er ca. 24 palen 6 meter diep moeten worden geslagen en willen graag een indicatie van de kosten.

Woning verbouwen

Wij overwegen om een kleine verbouwing te realiseren. Kunt u een indicatie geven wat de kosten zijn voor het plaatsen van een steunbalk / latei van 4 ½ meter tegen het plafond en het uitbreken van een schoorsteenmantel.

Opknappen van woonkamer, keuken en slaapkamer

Voor mijn woning wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. 1.) Verven van de keuken woonkamer en slaapkamer. Het gaat om de plafonds. 2.) Behangen van de woonkamer en slaapkamer. 3.) Vloer leggen in gehele woning. 4.) Klein timmerwerk.

Het opdelen van een bestaande ruimte ...

Het opdelen van een bestaande ruimte (slaapkamer) in twee ruimten door het realiseren van een scheidende (niet dragende) muur, aanbrengen van elektra en het plaatsen van een binneneurkozijn en deur, alsmede het afstucen van de werkzaamheden. De muur is ca. 4 m1 lang. Tevens het plaatsen van een buitenkozijn met vaste beglazing in een zijgevel met een afm. van ca. 1 x 1 m1.

Aanbouw aan bestaande woning van ...

Aanbouw aan bestaande woning van ongeveer 5.40 x 4 meter. incl. fundering (veen grond),afwerking etc (woonklaar). Met aan de voorkant 2 smalle ramen een 2 openslaande deuren.

Er moet een bijkeuken aangebouwd worden, ...

Er moet een bijkeuken aangebouwd worden, van lxbxh 6900x2300x2700. Casco gebouwd

Sporenkap moet geisoleerd en afgetimmerd ...

Sporenkap moet geisoleerd en afgetimmerd worden. (schuif)Kastenwanden geplaatst. Planken in de kasten.

zelf uitvoeren van het maken van een ...

zelf uitvoeren van het maken van een aanbouw van de kamer. Hij moet ondersteund worden met een H balk die berekend moet worden. Verder is het eenvoudige tekening

Gaat om een aanbouw wat een woonkeuken ...

Gaat om een aanbouw wat een woonkeuken van 4,5x5,0 moet gaan worden. Een voorziening van lichtkoepel in het dak en een schuifpui van minimaal 3,5 meter. Offerte moet zijn voor een casco oplevering en een offerte voor een volledige oplevering.

Er dient een dakkapel geplaats te worden ...

Er dient een dakkapel geplaats te worden van 3.00 meter x 1.50 hoog met 3 ramen waarvan de middelste een draaikiep. Tevens dient hij onderhoudsvriendelijk te zijn en volledig afgewerkt. De zolder dient geisoleerd en afgewerkt te worden. Graag voor beide klussen een aparte prijs. Wij verwachten dat vergunningen worden geregeld.

In winkel twee tussenmuren slopen, ...

In winkel twee tussenmuren slopen, aanbrengen stalensteunbalken, steunbalken nieuwe muur met fundering, slopen bestaande muren, leggen en van geisoleerde vloer en het aanbrengen van een nieuw dak en goten.

Gedeeltelijk slopen van bijkeuken met ...

Gedeeltelijk slopen van bijkeuken met garage. Verlengen met circa 1 meter over een breedte van 8.5 meter. Hier moet in worden ondergebracht * Keuken 3,75 x 3,75 en bijkeuken. Op de verdieping dient de garage met bijkeuken en keuken te worden overkapt en te worden ingedeeld. Verder moet op de verdieping een doorgang naar het nieuwe gedeelte te worden gemaakt. Voor verdere info is een bezoek raadzaam.