Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leeuwarden of directe omgeving.

971 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, renovatie of verbouwing in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leeuwarden:

Plafond en wanden op de zolder bekleden

Ik wil het plafond en de wanden van een zolderkamer graag bekleden. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het dak is al geïsoleerd. Ik wil dat er alleen een aantal platen bij komen zodat het wat mooier wordt. Gipsplaten is prima tenzij er ander materiaal is.

Klussen in de woning

Graag plafond en 3 (van 4) wanden in een zolderkamer (rond 10 m2) bekleden. In een keuken 4 bovenkasten ophangen en een aanrecht vervangen. Graag even komen kijken hoe de situatie ervoor staat.

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag wil ik een draagmuur over een lengte van ongeveer 4 meter verwijderen uit mijn woning. Hierdoor wordt de keuken bij de woonkamer getrokken. De woning is een jaren 3 woning met een houtenbalken verdiepingsvloer. De woning is momenteel volledig gestript en er zijn geen leidingen of elektra de de muur verwerkt. Daarnaast is er een oude schoorsteen die ik op de begaande grond wil verwijderen. Het volledig verwijderen op 1e etage en op het dak is niet nodig/wenselijk. Graag zou ik deze taken voor de 24 mei uit de woning hebben verwijderd. Graag ontvang ik een kosten offerte en de mogelijkheden. Met vriendelijke groet,

Fundering met verzakking herstellen

Mijn vriendin en ik zijn van plan om een huis te kopen. Nu is er bij een aanbouw (achter de al jaren bestaande garage) sprake van een verzakking van de fundering. Qua oppervlakte betreft de aanbouw 3 bij 1 meter. Voor dit gedeelte zal de fundering herstelt moeten worden en de scheuren in de buitenmuren. Wat zijn ongeveer de totaalkosten hiervan?

Betonvloer met vorstrand

Ik wil een betonvloer met vorstrand voor houten berging van 7 x 3 meter laten maken.

Betonplaat eventueel met vorstrand maken

Ik wil graag een offerte voor een betonplaat, eventueel met vorstrand van 500 x 400 cm als fundering voor een houten schuur.

Betonlaag storten met bewapening

Het storten en aanleggen bewapening van 10 cm dikke vloer 3 x 4,50 meter op een geëgaliseerde zand ondergrond met het juiste folie.

Vloertegels verwijderen en afvoeren

Circa 100 m2 vloertegels verwijderen en afvoeren. Vloerverwarming behouden.

Uitbreiding bestaande praktijkruimte

Bestaande praktijkruimte vergroten met een uitbouw met platdak en lichtkoepel 3x 4,5x2,60 breedte xdieptex hoogte Eindwand wordt verplaatst dus 2x 3x2,60 paneel zonder ramen en buitenbekleding. En een dak geisoleerd met dakplaten en een lichtkoepel 1mx 1m. Bekleden doen we met ruw bezaagd zweeds vuren overlappend net als de rest van het pand

Hammam laten bouwen

Ik wil een hammam laten bouwen van 2 bij 2 meter.

Draagmuur slopen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur. Het gaat om een deel van 4 meter breed en 3 meter hoog. Verder is er nog een deel van 1.50 meter breed en 3 meter hoog inclusief deurpost. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het puin en het afwerken van het geheel.

Gashaard verwijderen

Hi, I would like to remove my gas stove, but I don't know how that works. How much would it cost to let a company do that?

Fundering van een verzakte woning herstellen

Ik ben van plan een woning te kopen, waarvan bekend is dat de fundering is verzakt...ik ben op zoek naar een globale indicatie van de kosten voor herstel hiervan. Er zit ook al ernstige scheurvorming in de muur die hersteld moet worden. Huis staat op Funda.

Schuur renoveren

De woning die ik wil kopen, heeft een schuur waarbij de steunbalken voor het dak verrot zijn. Deze zouden dan vervangen moeten worden. De schuur is 5. 15 x 2.43 meter. De schuur is van steen. Ik zou graag een indicatie willen krijgen op de mail van de kosten voor het vervangen van deze balken of het dak. Ik hoef geen telefonisch contact!

Terras in tuin slopen en afvoeren

Wij zijn aan het kijken voor een nieuwe woning en de woning op het oog heeft een verzakte betonnen terras. We zouden graag informeren naar geschatte kosten om deze te slopen. Dan kunnen we deze kosten meenemen in de onderhandelingen van de woning. Ik schat de totale oppervlakte op 30-35 m2. De dikte zal rond de 10-15 cm dik zijn en gezien de grote scheuren zal er weinig tot geen wapening in zitten. Zou graag 2 schattingen willen ontvangen van met en zonder wapening gerekend. Ook inclusief de afvoer van het sloop materiaal. Vanuit de tuin zal via de garagedeur door de garage het materiaal naar de afvalcontainer. Graag hoor ik van u! En wellicht hebben we binnenkort een klus voor u!

Tussenwanden, deuren en lichtpunten op zolder maken

Wij willen onze zolder graag verbouwen zodat we daar een extra slaap/ werkkamer kunnen realiseren en tevens ruimte houden voor opslag van spullen. Hiervoor moeten twee wanden geplaatst worden met twee deuren. Ook moeten nieuwe lichtpunten en eventueel overige elektra worden aangelegd.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '30 woning. Het gaat om ongeveer 34 m2, ongeveer 20 cm diepe kruipruimte. Daar bovenop een dekvloer. Geen vloerverwarming. Werkzaamheden begin september uit laten voeren. De houten vloer die er nu ligt haal ik er zelf uit.

Uitbouw aan de woning realiseren

Uitbouw realiseren 2 x 3 meter tegen bestaande uitbouw keuken aan. Doorbraak = ja balk 5,5 meter

Betonvloeren in bedrijfspand aanbrengen

Recent hebben wij een pand aangekocht te Leeuwarden. De bovenste twee verdiepingen zijn nooit gebruikt. Voorheen hebben hier wanden in gezeten en vloerbedekking op het beton gelegen waardoor er wel resten van de ondervloer op het beton zitten. Twee verdiepingen met totaal een afmeting van circa 1400 m² hebben een ''nieuwe'' vloer nodig. Onder het huidige beton zit vloerverwarming. Wij vragen ons af of het ook voordeliger is om te kiezen, indien mogelijk, voor een afgewerkte betonvloer. Indien u andere suggesties of ideeën heeft, horen we het graag. Ook heb ik foto's en info beschikbaar. Ik zou graag een indicatie ontvangen met de kosten voor de afmeting inclusief het vlinderen, impregneren, coaten, polijsten, et cetera. En of het überhaupt mogelijk is op onze vloeren?

Uitbouw naast de woning

Wij zouden graag een uitbouw willen aan ons huis. Afmeting van 4.50 bij 2 meter.

Fundering voor een vrijstaand tuinhokje

In de achtertuin willen wij een vrijstaand hokje bouwen van 5 x 1,5 meter en 2.5 meter hoog. Het hokje is halfsteens. Hiervoor willen we graag een goede fundering voor laten storten.

Doorgang maken tussen 2 woningen

Ik ben bezig met de aankoop van de woning naast mijn huidige woning. De hypotheek is bijna rond. Ik wil van deze twee huizen 1 woning maken. Er moet daarom een simpele doorgang gemaakt worden in de dragende tussenmuur. Ik ben reeds bezig met de vergunningsaanvraag maar heb meer informatie nodig over de kosten en dergelijke.

Aangebouwd berghok vervangen

Aan de bijkeuken is een berghok gebouwd van steens muren waarvan er 1 moet blijven. Het geheel is verzakt en moet afgebroken en herbouwd worden. Het is moeilijk om hier te heien, dus denk ik dat een houten aanbouw beter is. Als heien wel tot de mogelijkheden behoort is dit zeker een goede optie. Afmeting ongeveer 3 x 4 meter, kan groter worden in verband met de diepte van de tuin. De bestaande werkbank moet worden herplaatst. Ik snap dat deze gegevens onvoldoende zijn voor een offerte, overleg is beter!

Betonnen hokje slopen

Een oud kolenhok achter de woning moet gesloopt worden. Afmeting is 2 x 4 x 1.80 meter. Zowel de muren als de dakplaat zijn van beton. Muurdikte 15 cm. Dakplaatdikte 20 cm. In de achtertuin. Niet bereikbaar via achterom, alleen door de woning.