Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leeuwarden of directe omgeving.

968 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leeuwarden:

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een uitbouw aan de achterzijde (zuidzijde) van de woning. De huidige aanbouw aan de achterzijde verdwijnt. Aan de achterzijde zou ik een uitbouw willen in dezelfde stijl als de uitbouw aan de westzijde van het huis. Eigenschappen: * houtskeletbouw * casco oplevering * 1 woonlaag met plat dak * lengte langs bestaande woning ongeveer 6 meter * nieuwe zuidgevel loopt niet geheel parallel aan huidige zuidgevel (conform het ontwerp van de uitbouw aan de westzijde) * zuidgevel aan buitenzijde uitgevoerd in steen * lengte westgevel ongeveer 5 meter * westgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * in westgevel 2 openslaande deuren naar terras * lengte oostgevel ongeveer 4.10 meter * oostgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * uitbouw niet star bevestigen aan oude woningen opdat oud en nieuw bij eventuele verzakkingen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen * heien niet nodig * uitbouw krijgt deels bestemming woonkamer en deels bestemming bijkeuken * scheidingswand tussen woonkamer en bijkeuken hoeft niet te worden geplaatst, want casco oplevering * afvoeren van de bijkeuken liggen ter plaatse, in de vloer van de af te breken aanbouw * eventuele kosten sloop huidige aanbouw graag apart specificeren Ik beschik over een schets en foto's wat mij voor ogen staat, maar niet over bouwtekeningen. De uitbouw is aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een groot achtererf, dus mogelijk kan e.e.a. zonder bouwvergunning worden gerealiseerd. Voor nadere informatie mag er contact met mij worden opgenomen.

Kelder waterdicht maken

Er staat een laag water in de kelder van het huis, van 1935, dat ik recent gekocht heb. Ik wil de kelder waterdicht laten maken. De ruimte is ongeveer 1.5 bij 2 meter en 1 meter hoog.

Fundering realiseren

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw gaan plaatsen. Hiervoor dient de fundering door de vakman uitgevoerd te worden. De uitbouw zal 8 bij 4 meter gaan worden. Het is voor ons nog niet duidelijk of er heipalen nodig zijn. Kunt u ons adviseren?

Casco traditionele aanbouw

De oude aanbouw (van rijdcederhout, met dunne betonnen vloer) is verzakt doordat er geen palen gedraaid zijn 30 jaar geleden. Ik wil nu een nieuwe casco traditionele aanbouw, traditioneel van steen met palen. Aan de achterkant een raam en een simpele dubbele openslaande deur. Het moet 3,5 x 5 meter worden. Vergunning heb ik al. Verder moet het aan de buitenkant gemetseld worden, moet er elektra in, een afvoer in en moet er een fundering in. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Plafond en wanden op de zolder bekleden

Ik wil het plafond en de wanden van een zolderkamer graag bekleden. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het dak is al geïsoleerd. Ik wil dat er alleen een aantal platen bij komen zodat het wat mooier wordt. Gipsplaten is prima tenzij er ander materiaal is.

Klussen in de woning

Graag plafond en 3 (van 4) wanden in een zolderkamer (rond 10 m2) bekleden. In een keuken 4 bovenkasten ophangen en een aanrecht vervangen. Graag even komen kijken hoe de situatie ervoor staat.

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag wil ik een draagmuur over een lengte van ongeveer 4 meter verwijderen uit mijn woning. Hierdoor wordt de keuken bij de woonkamer getrokken. De woning is een jaren 3 woning met een houtenbalken verdiepingsvloer. De woning is momenteel volledig gestript en er zijn geen leidingen of elektra de de muur verwerkt. Daarnaast is er een oude schoorsteen die ik op de begaande grond wil verwijderen. Het volledig verwijderen op 1e etage en op het dak is niet nodig/wenselijk. Graag zou ik deze taken voor de 24 mei uit de woning hebben verwijderd. Graag ontvang ik een kosten offerte en de mogelijkheden. Met vriendelijke groet,

Fundering met verzakking herstellen

Mijn vriendin en ik zijn van plan om een huis te kopen. Nu is er bij een aanbouw (achter de al jaren bestaande garage) sprake van een verzakking van de fundering. Qua oppervlakte betreft de aanbouw 3 bij 1 meter. Voor dit gedeelte zal de fundering herstelt moeten worden en de scheuren in de buitenmuren. Wat zijn ongeveer de totaalkosten hiervan?

Betonvloer met vorstrand

Ik wil een betonvloer met vorstrand voor houten berging van 7 x 3 meter laten maken.

Betonplaat eventueel met vorstrand maken

Ik wil graag een offerte voor een betonplaat, eventueel met vorstrand van 500 x 400 cm als fundering voor een houten schuur.

Betonlaag storten met bewapening

Het storten en aanleggen bewapening van 10 cm dikke vloer 3 x 4,50 meter op een geëgaliseerde zand ondergrond met het juiste folie.

Vloertegels verwijderen en afvoeren

Circa 100 m2 vloertegels verwijderen en afvoeren. Vloerverwarming behouden.

Uitbreiding bestaande praktijkruimte

Bestaande praktijkruimte vergroten met een uitbouw met platdak en lichtkoepel 3x 4,5x2,60 breedte xdieptex hoogte Eindwand wordt verplaatst dus 2x 3x2,60 paneel zonder ramen en buitenbekleding. En een dak geisoleerd met dakplaten en een lichtkoepel 1mx 1m. Bekleden doen we met ruw bezaagd zweeds vuren overlappend net als de rest van het pand

Hammam laten bouwen

Ik wil een hammam laten bouwen van 2 bij 2 meter.

Draagmuur slopen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur. Het gaat om een deel van 4 meter breed en 3 meter hoog. Verder is er nog een deel van 1.50 meter breed en 3 meter hoog inclusief deurpost. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het puin en het afwerken van het geheel.

Gashaard verwijderen

Hi, I would like to remove my gas stove, but I don't know how that works. How much would it cost to let a company do that?

Fundering van een verzakte woning herstellen

Ik ben van plan een woning te kopen, waarvan bekend is dat de fundering is verzakt...ik ben op zoek naar een globale indicatie van de kosten voor herstel hiervan. Er zit ook al ernstige scheurvorming in de muur die hersteld moet worden. Huis staat op Funda.

Schuur renoveren

De woning die ik wil kopen, heeft een schuur waarbij de steunbalken voor het dak verrot zijn. Deze zouden dan vervangen moeten worden. De schuur is 5. 15 x 2.43 meter. De schuur is van steen. Ik zou graag een indicatie willen krijgen op de mail van de kosten voor het vervangen van deze balken of het dak. Ik hoef geen telefonisch contact!

Terras in tuin slopen en afvoeren

Wij zijn aan het kijken voor een nieuwe woning en de woning op het oog heeft een verzakte betonnen terras. We zouden graag informeren naar geschatte kosten om deze te slopen. Dan kunnen we deze kosten meenemen in de onderhandelingen van de woning. Ik schat de totale oppervlakte op 30-35 m2. De dikte zal rond de 10-15 cm dik zijn en gezien de grote scheuren zal er weinig tot geen wapening in zitten. Zou graag 2 schattingen willen ontvangen van met en zonder wapening gerekend. Ook inclusief de afvoer van het sloop materiaal. Vanuit de tuin zal via de garagedeur door de garage het materiaal naar de afvalcontainer. Graag hoor ik van u! En wellicht hebben we binnenkort een klus voor u!

Tussenwanden, deuren en lichtpunten op zolder maken

Wij willen onze zolder graag verbouwen zodat we daar een extra slaap/ werkkamer kunnen realiseren en tevens ruimte houden voor opslag van spullen. Hiervoor moeten twee wanden geplaatst worden met twee deuren. Ook moeten nieuwe lichtpunten en eventueel overige elektra worden aangelegd.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '30 woning. Het gaat om ongeveer 34 m2, ongeveer 20 cm diepe kruipruimte. Daar bovenop een dekvloer. Geen vloerverwarming. Werkzaamheden begin september uit laten voeren. De houten vloer die er nu ligt haal ik er zelf uit.

Uitbouw aan de woning realiseren

Uitbouw realiseren 2 x 3 meter tegen bestaande uitbouw keuken aan. Doorbraak = ja balk 5,5 meter

Betonvloeren in bedrijfspand aanbrengen

Recent hebben wij een pand aangekocht te Leeuwarden. De bovenste twee verdiepingen zijn nooit gebruikt. Voorheen hebben hier wanden in gezeten en vloerbedekking op het beton gelegen waardoor er wel resten van de ondervloer op het beton zitten. Twee verdiepingen met totaal een afmeting van circa 1400 m² hebben een ''nieuwe'' vloer nodig. Onder het huidige beton zit vloerverwarming. Wij vragen ons af of het ook voordeliger is om te kiezen, indien mogelijk, voor een afgewerkte betonvloer. Indien u andere suggesties of ideeën heeft, horen we het graag. Ook heb ik foto's en info beschikbaar. Ik zou graag een indicatie ontvangen met de kosten voor de afmeting inclusief het vlinderen, impregneren, coaten, polijsten, et cetera. En of het überhaupt mogelijk is op onze vloeren?

Uitbouw naast de woning

Wij zouden graag een uitbouw willen aan ons huis. Afmeting van 4.50 bij 2 meter.