Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leeuwarden of directe omgeving.

931 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leeuwarden:

Verbouwen gedeelte van garage tot praktijkruimte

De wens is om een gedeelte van de garage te verbouwen tot kleinschalige praktijkruimte. De garage is 7,30 bij 2,95 meter. De praktijkruimte wordt zo'n 9,5 vierkante meter groot en er dient een eigen deur met gang naar de praktijkruimte gecreëerd te worden. Het voorste gedeelte van de garage blijft opslagruimte voor privé doeleinden. Graag prijsopgave voor nieuwe pui/dubbele deuren en verbouwing achterste gedeelte van de garage tot praktijkruimte.

Fundering en cementdekvloer voor uitbouw achterzijde

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een fundering en cementdekvloer ten behoeve van een uitbouw achter mijn hoekwoning. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde waarbij de begane grond verdieping gelijk wordt getrokken met de bijkeuken. Dit zal gerealiseerd worden in houtskelet bouw. De diepte bedraagt 450 cm en de breedte aan de bestaande gevel is 295 cm en deze loopt uit naar 415 cm ter hoogte van de achtergevel van de bijkeuken. Volgens de makelaar begint de vaste grondlaag op een diepte van ca 17 meter. De volledige woning is onderheid. De uitbouw zal worden aangesloten op de twee reeds bestaande buitenmuren (achtergevel en zijgevel bijkeuken). Woning is bereikbaar per achterom.

Serre en aanbouw hoekwoning

Ik heb een groot bouwplan voor mijn woning. Serre tbv uitbreiding woonkamer Aanbouw op oprit Carport plaats, Schuur aan de tuin Schuif pui Kunststof kozijnen Fundering tbv uitbouw en serre Kortom alle benodigde voorzieningen voor de verbouwing. Binnenkort krijg ik de bouw tekeningen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het gehele bouwplan. Ik haal heel veel informatie uit uw website. Waardoor mijn interesse is opgewekt om te kijken wat voor mij kan betekenen. Wilt u met mij contact willen nemen om onder andere telefonisch te bespreken Bij voorbaat bedankt

Fundering voor een kunststof schuur

Een betonnen fundering maken ten behoeve van een kunststof schuur op te plaatsen. Afmeting van de schuur is 3.19*2.50 De fundering zal ongeveer 8 vierkante meter zijn.

Houtskelet-aanbouw realiseren

Voor een woning waar wij in Augustus 2020 de sleutel van krijgen zoeken wij een Aannemer/Timmerbedrijf. De bestaande bijkeuken aan de achterzijde is rot en niet geisoleerd. Er zit al wel een betonnen vloer. We slopen en verwijderen zelf de huidige bestaande bijkeuken/uitbouw en willen een houtskeletbouw-aanbouw (welke geisoleerd moet zijn) van 3.50 meter diep x 2,00 meter breed. Er moet ook verwarming in komen. We willen 1 openslaande deur naar buiten en verder ramen. Tevens moet de voordeur vernieuwd worden en uitgerust met een drie-punts-sluiting. Er is een achterom/brandgang.

Offerte nieuwbouw badkamer

Graag offerte voor het installeren van een nieuwe badkamer. Tegels en sanitair zijn al uitgezocht. Aansluitingen zijn al geplaatst. Het gaat dus puur om het plaatsen en installeren, alle materialen voor deze klus zijn al aanwezig.

Uitbouw/vergroten badkamer

We hebben een badkamer op de begane grond van postzegelformaat 2.10 m bij 1.75 meter (zie foto). Aansluitend aan de badkamer is een buitenschuur (zie foto). Deze schuur moet vervangen worden voor de uitbouw van de badkamer, pakweg 2,5 m bij 1,50. We hebben een kleintje en een tweede is op komst, dus we willen graag een bad en wat meer ruimte.We zijn benieuwd wat dat ons gaat kosten.

Bijkeuken aanbouw aan de woonkamer

Wij willen een aanbouw aan de woonkamer. We willen een bijkeuken voor de wasmachine en willen de bestaande schuif pui en de deur hergebruiken en willen dat de aansluiting van stroom en water aangelegd wordt. De afmeting is ongeveer 6,5 x 2,5-3 meter. Geen vergunning nodig. Tekeningen hebben we niet. Fundering moet beoordeeld worden. Graag willen we vergelijking hebben tussen de casco oplevering en de complete oplevering. Graag een gemetselde constructie.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen is ongebruikt. Geplaatst op een plat dak. Nu klachten door vochtdoorslag. Advies gekregen om schoorsteen te laten verwijderen zodat lekkage wordt verholpen.

Opbouw plaatsen

Zou graag een offerte willen van een houten garageopbouw met door gang door het oorspronkelijke garage dak. Voor en achter ramen. Het dak waar het op komen moet is +/- 8 meter lang en breed +/- 2.70 breed. Gewoon Casco opgeleverd zonder elektra en stucwerk.

Gemetselde casco uitbouw realiseren

Wij willen graag medio september de woonkamer laten uitbouwen. Afmeting is 3000 cm diep en 5800 cm breed. Metselconstructie heeft de voorkeur. Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij informeren over de fundering en mogelijkheden. Betreft een casco oplevering.

slaap- badkamer achter het huis

Ik wil achter het woonhuis in de tuin een container-achtige box laten bouwen en hiermee een slaap en badkamer laten realiseren. De omvang moet rond de 20 m2 zijn. Inclusief lichtkoepel, inloopdouche, toilet en wastafel. Los van het huis (100 cm van achtergevel) met hal verbonden met vaste woonhuis. Uitvoering in hout en geïsoleerd.

Badkamer renovatie

Mijn badkamer moet vernieuwd worden: nieuwe tegels, hangtoilet, wastafel, douchehoek. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer verbouwen

Graag zou ik de badkamer willen laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 1,95 x 3,60 meter. In de badkamer moet komen: douche, hangtoilet, badkuip en badkamermeubel + wasbak/kranen. Het gaat hierbij ook om het aansluiten van de afvoeren en het aansluiten van de waterleidingen. De vloer en muren zijn al uitgekapt. Het materiaal is ook al aanwezig. Denk aan zandcement, de afvoerleidingen en flexibele waterleidingen. De wastafelmeubel, doucheset, badkuip en hangtoilet + systeem is reeds aanwezig. Ook de water- en afvoerleidingen zijn aanwezig. Tot slot moeten de wanden en vloer worden betegeld met 30 x 60 cm tegels. (ca. 20 m2 wanden en 5 m2 vloer).

Een fundering voor een garage maken

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een garage. Dit gaat een garage met een houtskelet worden. De fundering moet 510 bij 330 cm groot worden. De garage gaat een vurenhouten skelet krijgen. Waar de fundering moet komen ligt momenteel een oprit met straatstenen.

Uitbouw woonkamer

Ik wil graag een behangklare serre of uitbouw laten plaatsen van 2,5 m keer 5.m. Er is geen vergunning nodig. Er moet elektra, spackwerk (plafond), een fundering in komen en het moet van metselwerk zijn met een betonnen fundering. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze tussenwoning. De uitbouw moet ongeveer 550 bij 400 cm groot worden een woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast moet het een gemetselde constructie hebben. Ook wil ik dat de bestaande houten kozijnen/schuifpui hergebruikt worden in de uitbouw. Verder werkzaamheden bespreek ik met de aannemer.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een uitbouw aan de achterzijde (zuidzijde) van de woning. De huidige aanbouw aan de achterzijde verdwijnt. Aan de achterzijde zou ik een uitbouw willen in dezelfde stijl als de uitbouw aan de westzijde van het huis. Eigenschappen: * houtskeletbouw * casco oplevering * 1 woonlaag met plat dak * lengte langs bestaande woning ongeveer 6 meter * nieuwe zuidgevel loopt niet geheel parallel aan huidige zuidgevel (conform het ontwerp van de uitbouw aan de westzijde) * zuidgevel aan buitenzijde uitgevoerd in steen * lengte westgevel ongeveer 5 meter * westgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * in westgevel 2 openslaande deuren naar terras * lengte oostgevel ongeveer 4.10 meter * oostgevel aan buitenzijde uitgevoerd in hout en glas, met aan onderzijde een stenen rand * uitbouw niet star bevestigen aan oude woningen opdat oud en nieuw bij eventuele verzakkingen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen * heien niet nodig * uitbouw krijgt deels bestemming woonkamer en deels bestemming bijkeuken * scheidingswand tussen woonkamer en bijkeuken hoeft niet te worden geplaatst, want casco oplevering * afvoeren van de bijkeuken liggen ter plaatse, in de vloer van de af te breken aanbouw * eventuele kosten sloop huidige aanbouw graag apart specificeren Ik beschik over een schets en foto's wat mij voor ogen staat, maar niet over bouwtekeningen. De uitbouw is aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een groot achtererf, dus mogelijk kan e.e.a. zonder bouwvergunning worden gerealiseerd. Voor nadere informatie mag er contact met mij worden opgenomen.

Kelder waterdicht maken

Er staat een laag water in de kelder van het huis, van 1935, dat ik recent gekocht heb. Ik wil de kelder waterdicht laten maken. De ruimte is ongeveer 1.5 bij 2 meter en 1 meter hoog.

Fundering realiseren

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw gaan plaatsen. Hiervoor dient de fundering door de vakman uitgevoerd te worden. De uitbouw zal 8 bij 4 meter gaan worden. Het is voor ons nog niet duidelijk of er heipalen nodig zijn. Kunt u ons adviseren?

Casco traditionele aanbouw

De oude aanbouw (van rijdcederhout, met dunne betonnen vloer) is verzakt doordat er geen palen gedraaid zijn 30 jaar geleden. Ik wil nu een nieuwe casco traditionele aanbouw, traditioneel van steen met palen. Aan de achterkant een raam en een simpele dubbele openslaande deur. Het moet 3,5 x 5 meter worden. Vergunning heb ik al. Verder moet het aan de buitenkant gemetseld worden, moet er elektra in, een afvoer in en moet er een fundering in. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Plafond en wanden op de zolder bekleden

Ik wil het plafond en de wanden van een zolderkamer graag bekleden. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het dak is al geïsoleerd. Ik wil dat er alleen een aantal platen bij komen zodat het wat mooier wordt. Gipsplaten is prima tenzij er ander materiaal is.

Klussen in de woning

Graag plafond en 3 (van 4) wanden in een zolderkamer (rond 10 m2) bekleden. In een keuken 4 bovenkasten ophangen en een aanrecht vervangen. Graag even komen kijken hoe de situatie ervoor staat.

Extra slaapkamer op zolderverdieping bouwen

We willen graag op korte termijn een extra slaapkamer (2,5 x 4 meter) laten bouwen op onze zolderverdieping (5 x 10 meter). Er is voldoende ruimte op de zolderverdieping, maar er zijn ook wat praktische uitdagingen. Daarnaast denken we aan het plaatsen van een dakkapel om een bestaande kamer in tweeën te splitsen. We willen graag dat iemand langskomt om de mogelijkheden door te spreken.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag wil ik een draagmuur over een lengte van ongeveer 4 meter verwijderen uit mijn woning. Hierdoor wordt de keuken bij de woonkamer getrokken. De woning is een jaren 3 woning met een houtenbalken verdiepingsvloer. De woning is momenteel volledig gestript en er zijn geen leidingen of elektra de de muur verwerkt. Daarnaast is er een oude schoorsteen die ik op de begaande grond wil verwijderen. Het volledig verwijderen op 1e etage en op het dak is niet nodig/wenselijk. Graag zou ik deze taken voor de 24 mei uit de woning hebben verwijderd. Graag ontvang ik een kosten offerte en de mogelijkheden. Met vriendelijke groet,