Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Koudum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Koudum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Koudum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Koudum of directe omgeving.

11 klanten uit Koudum bevelen een bij Casius in Koudum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Koudum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Koudum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Koudum:

Betonnen fundering voor serre maken

Wij willen graag een serre plaatsen en daarom willen wij een betonnen fundering laten plaatsen van 830 x 430 cm.

Schouw en schoorsteen uit de woonkamer verwijderen

Ik wil graag de schouw uit de woonkamer laten verwijderen. De schouw is dragend. Dus hij moet verstevigd worden.

Schouw laten verwijderen

Graag wil ik mijn schouw in de woonkamer laten verwijderen. Er zit een asbestbuis in en ik weet niet of de schouw dragend is. Ook zou ik de gaskraan willen laten verwijderen

Dak-, gevel- en kozijnwerk

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning, bod is geplaatst. Om verder te gaan met de koop willen wij graag een afspraak maken met een aannemer om de volledige werkzaamheden te beoordelen: - Vervangen van dakpannen en daklatten, loodslabben, goten en eventueel herstel schoorsteen, dak 2 x 12 x 5 = 120 m2 - Vervangen van 7 schuiframen, kunststof, en kozijnen en buitendorpels van de ramen - Herstel voorgevel middels pleisterwerk. De gevel is 4 meter breed, 2 verdiepingen hoog met een puntdak

Advies en prijsopgave

Voor mijn examen moet ik een horecagelegenheid inrichten. In mijn ontwerp komen drie ronde podiums te staan van een opp van: 15,90m2 18,10m2 13,85m2 De podiums zijn 10, 20 en 30 cm hoog. Mijn idee is om een frame te laten bouwen en daar beton in de laten storten. Mijn vraag aan u is of dit mogelijk is en of u ook een prijsopgave per m2 kan geven.

Ontwerp maken voor de verbouwing van een ...

Ontwerp maken voor de verbouwing van een inpandige garage tot slaapkamer met badkamer met in ieder geval een een tekening van de pui die de garagedeur moet vervangen, die geschikt is als basis voor de aanvraag van de (lichte) bouwvergunning en voldoende details bevat om door een gespecialiseerd bedrijf gemaakt te kunnen worden