Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kimswerd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kimswerd heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kimswerd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kimswerd of directe omgeving.

11 klanten uit Kimswerd bevelen een bij Casius in Kimswerd aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kimswerd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie in Kimswerd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kimswerd:

Er moeten wat roosters komen voor ...

Er moeten wat roosters komen voor ventilatie onder het huis. Er moeten dus gaten geboord worden en buizen geplaatst worden. Dit vanaf de buitenmuur onder kruipruimte; Momenteel is de muur uitgegraven dus is er goede mogelijkheid om er bij te komen. Tevens moet er op de vliering een tuimelraam komen (hiervoor is nog geen gat gemaakt) en moet 1 tuimelraam (ook op de vliering) worden vervangen.

Er is een aanbouw gemaakt aan de woning, ...

Er is een aanbouw gemaakt aan de woning, die deels gestort is. Er dient nu nog een vloer gestort te worden van ca. 2 x 6 meter. Tevens moet er een drempel geplaatst worden.