Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Jubbega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Jubbega heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Jubbega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Jubbega of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Jubbega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Jubbega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Jubbega:

2 raamkozijnen begane grond vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die twee kozijnen kan vervangen van onze woning op de begane grond. Elk kozijn moet 100 bij 160 cm groot zijn en van hout zijn.

Casco aanbouw zijkant woning

Wij willen een plat dak casco aanbouw aan de zijkant van de woning laten plaatsen. Dit van antraciet etselstenen. Afmetingen: 4 bij 6 meter. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Er moet ook een fundering in komen. Graag een offerte hiervoor.

Broodjesvloer inclusief vloerverwarming maken

Er was een houten vloer maar die bleek rot te zijn. Die is er al bijna uit. Nu: vloerherstel en isolatie benedenverdieping. Daarvoor de aanleg van een (betonnen) broodjesvloer en vloerverwarming. Het is voor maximaal 50 m2.

Rotte houten fundering herstellen

Wij hebben aan onze woning een HSB aanbouw van 8 x 10 meter met daarop een pannendak. De aanbouw heeft een houten fundering met forse houtrot en daardoor verzakt de aanbouw. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die gespecialiseerd is in funderingsherstel. Ik maak daarmee graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en een voorstel voor herstel met prijsopgave te verzorgen.

ga binnen kort in oude woning die op ...

ga binnen kort in oude woning die op zich nog wel redelijk is maar gewoon opfris beurt moet hebben wil graag openhaard of alles brander hebben ook wil ik de keuken aanpakken die nog goed is maar oud blaauw grijs geverfd gaat worden zodat het een landelijk uiterlijk krijgt . woning staat midden in landerijen op kavel van 2500 vierkante meter