Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Joure te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Joure heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Joure u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Joure of directe omgeving.

50 klanten uit Joure bevelen een bij Casius in Joure aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Joure bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Joure staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Joure:

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag offertes willen aanvragen over het verwijderen van een schoorsteen. De schoorsteen is 2,70 lang en begint al op de 1e verdieping. Naar mijn idee zit er geen pijp in van asbest. Het is een oude schoorsteen. Het afval hoeft niet door de vakman verwijderd te worden als het te veel kost.

Houtskeletbouw uitbouw aanbouwen

De maten zijn 5 x 8 meter en de uitbouw wordt uitgevoerd in houtskelet met een plat dak.

Prefab woning laten bouwen

We willen een woning bouwen met prefab elementen ( kingspan of fab5+ ). Weet niet of er nog goedkopere aanbieders zijn. Maar heb begrepen dat het gewicht gemiddeld 20.000 kilo is en op een plaat door middel van nanotechnologie gezet kan worden. Doen jullie dat ook? Afmeting 9.50 meter bij 11 meter.

Aanbouw aan een woning

Wij willen aan onze twee-onder-een-kapwoning een aanbouw van 295 x 280 cm laten maken, in spiegelbeeld met die van de buren. In de garage moet een geïsoleerde tussenwand komen met een loopdeur naar de bijkeuken. Het deel dat nu halfsteens is, moet geïsoleerd worden en voorzien van riolering en waterleidingen. Electra wordt in eigen beheer verzorgd. Er moet een opening in een halfsteens muur worden geplaatst en een kozijn met deur worden geplaatst. Een bestaande deur moet hiervoor gebruikt worden. Wij willen in de offerte voor de buitenafwerking een aanbieding voor zowel golfplaat, red ceder en bakstenen zoals bestaand. Er is al een heipaal aanwezig voor de aanbouw. Er zijn loze leidingen te gebruiken en leidingen kunnen vanuit de garage worden doorgetrokken. Bijgevoegde tekening is die van de buren, de aanbouw moet 'gespiegeld' worden gebouwd. Let op: op de tekening staan 2 ramen naast openslaande deuren. In onze situatie is daar een buitendeur. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Wij hebben onderhands, zonder tussenkomst van derden, een twee-onder-één-kap woning gekocht, waar wij in mei of zo mogelijk eerder in willen trekken. Vóór die tijd willen wij er een verbouwing laten uitvoeren. Wij willen een aanbouw van 4 x 6 meter aan de oude keuken realiseren. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden en er hoeft ook niet geheid te worden. Aan de buitenzijde moet een afwerking komen met red ceder en binnen met gipsplaten. Het plafond moet worden voorzien van zichtbare balkjes, die 'moeten' doorlopen vanuit de oude keuken! Alle voorzieningen zoals elektra, cv-elementen of vloerverwarming moeten worden opgenomen in de offerte. De achterpui moet worden voorzien van openslaande deuren met zijlichten. In de zijgevel willen we graag glas tot aan de grond. De vloer moet worden voorbereid voor het leggen van een parketvloer, houten vloer of tegels. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken moeten ook worden gedaan. Wij willen het werk graag door een plaatselijke aannemer laten uitvoeren. Het is voor ons belangrijk dat het werk dan een goede voortgang zal hebben. Daarmee bedoelen wij dat het werk vanaf de start tot de afronding zonder onderbrekingen zal plaatsvinden.

Muur verwijderen tussen woonkamer en keuken

Ik wil graag de muur tussen mijn woonkamer en keuken laten verwijderen de muur is ongeveer 170 cm breed. De opening wil ik graag tot 225 cm hoogte, er zit ook een keukendeur in en ik wil graag de ruimte waar de keukendeur in zit ook laten wegvallen/ meenemen in de ruimte tussen de keuken en woonkamer, er zit ook een stopcontact in de muur, en volgens mij is het een dragende muur. Zou u mij een indicatie kunnen geven wat mij dit gaat kosten?

Kamers aftimmeren na plaatsing dakkapel

De dakkapel is geplaatst over twee kinderkamers (circa 5 meter breed). De dakkapel en kamers moeten nog afgetimmerd worden en gaan aansluiten op het bestaand plafond. Ook een scheidingsmuurtje moet opgetrokken worden. Verder willen we op elke kamer een extra stopcontact en een lichtpunt in het plafond van de dakkapel. Schilderen en behangen doen we zelf. We zoeken een timmer/werkman met oog voor detail en netjes werken. Graag uit de regio.

Renovatie werkzaamheden

Dakkapel renoveren of nieuwe dakkapel plaatsen. Nieuwe dakgoot plaatsen over ongeveer 8 meter. Renovatiewerkzaamheden garage, er is wat hout verrot. De zijkant van de garage moet opnieuw betimmerd worden. Eerst komen kijken voor offerte. Graag bedrijven in de omgeving van Joure.

Aanbouw aan mijn huis bouwen

Ik wil graag een aanbouw aan mijn huis laten bouwen en wil graag weten hoeveel mij dit gaat kosten. De aanbouw moet zo'n 3 bij 6 meter worden. Gemetselde muren en een plat dak. Fundering aanbrengen, volgensmij is heijen niet nodig. Met tuindeuren of openslaande deuren. Afgebouwd of casco in overleg met de aannemer. Ik heb nog geen tekeningen.

stofferen

Het stofferen van een fauteuil, rug en zitgedeelte en de armleuningen/zijkanten van de stoel, zowel aan de buiten en binnenkant. Ik zorg zelf eventueel voor de stof. Kan een foto van de stoel sturen.

Badkamer en dakkapel plaatsen

Betreft plaatsing dakkapel met een breedte van 2.10 meter op de badkamer van 1.90 bij 2.10 meter. Tevens badkamer renovatie: vloerverwarming, radiator, betegeling wanden en vloer, douche, meubel met dubbele wasbak. Leidingwerk verleggen. Graag ook een vermelding van eventuele sloopkosten van de oude tegels/verwijdering bad. Materiaal in overleg - kan eventueel geleverd worden door de aannemer.

Renovatie van dakkappel door ...

Renovatie van dakkappel door achterstallig onderhoud; Nieuw kozijn slaapkamer; Renovatie achterstallig onderhoud garage.

Op zolder willen wij een slaapkamer ...

Op zolder willen wij een slaapkamer maken. Hiervoor dienen een aantal dakramen geplaatst te worden. We denken niet dat wij dit zelf kunnen en zijn benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden.

Traditioneel gebouwd, vrijstaand type ...

Traditioneel gebouwd, vrijstaand type landhuis met half onderkelderde garage, piramidevormig dak met twee vleugels en vier dakkapellen. Hardhouten kozijnen, twee paar tuindeuren, waarvan een schuifpui, niveauverschil kamer keuken (door halfonderkelderde garage). Vloeren beneden natuursteen met vloerverwarming, boven parket. Luxe keuken en sanitair.

De bedoeling is een serre bij een 2 ...

De bedoeling is een serre bij een 2 onder een kap. een gemetselde muur (garage muur) en een te metselen muur (erfscheiding buren) rest glas met kunstof of hout. Niet een echte voorkeur. Ongeveer 7 meter breed bij 2 a 2.5 meter diep. Een muurtje van de keuken ca 1.5 meter moet worden weggehaald. Niet alle werkzaamheden hoeven worden uitbesteed.