Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Irnsum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Irnsum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Irnsum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Irnsum of directe omgeving.

11 klanten uit Irnsum bevelen een bij Casius in Irnsum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Irnsum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Irnsum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Irnsum:

Historisch pand, wat in de jaren 90 goed ...

Historisch pand, wat in de jaren 90 goed verkloot is door de vorige bewoners in mooie oude stijl terugbrengen, nieuwe kozijnen, achterkant muur stucen en voorkant en zijkant stralen en opnieuw voegen, daarnaast paar kleine opknapzaakjes als de goten.

Het bouwen van een serre, geen ...

Het bouwen van een serre, geen steunmuren veranderen.

Het betreft de inrichting van een ...

Het betreft de inrichting van een woonkamer en aansluitende eetkamer met een hoogteverschil in de vloer. De voorzijde kijkt uit op de straat en de achterzijde op het water. Het plafond is ong. 3.50 hoog met originele balken. (weliswaar niet al te fraai) Totale oppervlakte is ong 60m2

het plaatsen van een geisoleerdekap op ...

het plaatsen van een geisoleerdekap op garage met 2 dakramen+1 doorloop+1grote slaapkamer met cv+wasgelegenheid en kasten. afmeting 8x3.50, garage isoleren aanvraag gemeente