Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit IJlst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in IJlst heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in IJlst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in IJlst of directe omgeving.

45 klanten uit IJlst bevelen een bij Casius in IJlst aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit IJlst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in IJlst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in IJlst:

Twee projecten: badkamer verbouwing en keuken verbouwing

Prijsopgave voor renovatie van zowel badkamer als keuken. De badkamer: Alles moet eruit en een nieuwe erin, deze is namelijk uit 1974. Er moet worden getegeld, wanden en vloer, een nieuwe douche erin, nieuwe radiator, badkamermeubel etc. Er zat vroeger een toilet in, deze moet er ook weer komen. Badkamer is 2.80 diep 1.90 breed. 2.25 m. W De keuken: deze is 4 bij 2.5 m. Ik wil graag aan twee kanten een blok in een soort u-vorm, maar in het midden zit een deur aan het korte stukje, dus daar moet geen blok komen. Aan de raamkant zit de wasbak, andere kant koelkast en gastoestel. Geen inductie.

Vervangen van kozijn plus glas

Er moet op de begane grond een houten kozijn plus glas vervangen worden. De afmetingen zijn ca 100x135cm.

Uitbouw plaatsen

Ik zoen een vakman voor de volgende werkzaamheden: Uitbouw achtergevel 2 bij 6. H-balk plaatsen. Betonvloertje plus fundatie Plafond plaatsen Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw. Graag een complete oplevering met een houten constructie

Aanleggen van een betonvloer

Aan achterzijde woning graag aanleg betonvloer van serre. Tevens aanleg van waterleiding voor een eventuele uitbouw van de keuken in de toekomst.

Vorig jaar is het gastenverblijf (= oud ...

Vorig jaar is het gastenverblijf (= oud arbeidershuis uit ongeveer 1910-1920) verbouwd en opgeknapt. Binnenkant moet nog wel geschilderd, etc. worden. Graag zou ik advies krijgen over mogelijkheden, kleuradvies, stuccen of behangen, etc.