Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Houtigehage te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Houtigehage heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Houtigehage u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Houtigehage of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Houtigehage bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Houtigehage staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Houtigehage:

Uitbouw plaatsen aan bestaande woning

Wij overwegen uit te bouwen aan onze bestaande woning, ca 9 x 3 meter, 1 laag, plat dak, houtskelet. Betonnen fundatie, inclusief het open maken van de huidige buitenmuur. Elektra en installatiewerk kan ik zelf. Ik weet alleen nog niet wat voor afwerking ik aan de binnenkant wil hebben. We zouden graag een offerte laten maken.

Waterschade door storm verhelpen

Nu hebben we Door de harde regen en storm waterschade opgelopen bij het platdak bij de loodslap. Het gaat om een ruimte van 40vierkante meter waar het laminaat nu al begint te zweven en de ondervloer is wat sponsachtig (zo voelt dat aan) is een zachtboard ondervloer van 1cm. De vloer is nog geen jaar oud en is nu nog te krijgen via de karwei van VT wonen voor 24euro per vierkante meter. En uiteraard is de ondervloer ook waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Ook moet er opnieuw de muur bijgewerkt worden Door het stromende water kwa licht stucwerk en sauzen. (Gaat om een muur van 14 vierkante meter) Hoop op een offerte terug en mischien kunnen we het eens worden samen.

wookamer keuken badkamer 2 wc's sl.kamer ...

wookamer keuken badkamer 2 wc's sl.kamer met inloopkast, compukamer op de beg.grond realiseren, eerst betonvloer eruit nieuw erin. geheel nieuw elec.net, water & gas leidingennet aanleggen (incl. aardwarmte inst.) , riolering, vloerverw. beg.grond. 1ste verd. 7 slkamers 1 badkamer 2 wc's werkkast/cvruimte/mech.vent. , 10 dakvensters alle wanden van gasbeton maken en gestuked of gespoten. beg.grond tegels; verdieping vloerbedekking/laminaat in sl.kamers en overloop plafond 1ste verd. moet beloopbaar zijn en geisoleerd spreek in totaal over een oppervlakte wat gedaan moet worden van +/- 600m2