Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Holwerd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Holwerd heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Holwerd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Holwerd of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Holwerd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Holwerd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Holwerd:

Inpandige verbouwing van een woning

Wij zijn ons aan het oriënteren op een inpandige verbouwing van onze woning. We willen de keuken met bijkeuken en een berghok laten verbouwen tot een grotere keuken met daarnaast een slaapkamer met douche en wc. We willen de mogelijkheden in beeld brengen met behulp van een aannemer. Er moet daarbij ook bekeken worden of de binnenmuren draagmuren zijn. We willen ons laten adviseren en ontvangen graag een prijsindicatie. We zijn in deze periode niet altijd telefonisch bereikbaar. Daarom plannen we graag een afspraak in via email-contact.

Stalen pui laten maken

We willen een stalen pui voor binnen laten maken. Van 235 cm hoog 220 cm breed. Een enkele deur van circa 85 cm in het midden en twee zijpanelen. Alle drie de verticale delen met een horizontale vlakverdeling van drie stijlen. In totaal dus 12 vlakken. Graag een indicatie van de kosten. Het adres is op Ameland.

Houtworm bestrijden

Type gebouw:Huis. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja