Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Herbaijum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Herbaijum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Herbaijum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Herbaijum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Herbaijum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing in Herbaijum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Herbaijum:

Trapgat in een betonvloer groter maken

Momenteel heb ik een trapgat van 1 bij 0.60 meter en die willen we vergroot hebben naar 1 bij 1.60. Het gaat om een vloer die bestaat uit grote betonnen platen.

Asbest golfplaten van schuur verwijderen

Wij hebben een schuur van 6 x 15 meter waar waarschijnlijk asbest golfplaten op liggen. Misschien ook in de wanden verwerkt. Hoe kom ik er achter of het asbest is en wat zijn de kosten voor verwijdering. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Doorbraak maken in de gevel ondersteunen

Een doorbraak laten maken in de achtergevel van een woning uit 1998. De doorbraak wordt ongeveer 10 meter. De lengte van de gevel is 10 meter onderverdeeld in woonkamer en bijkeuken. De bijkeuken gaat verplaatst worden richting de tuin, tegen de garage aan. Graag een stalen balk in de gevel plaatsen en aan zijkanten ondersteunen.

nieuwe bad kammer. draagmuren gestud ...

nieuwe bad kammer. draagmuren gestud worden nieuwe dakramen nieuw gas en waterleiding nieuwe electrisiteit bijna alles moet gedaan worden