Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering van bijkeuken beoordelen:

Fundering van bijkeuken beoordelen

Wij hebben 4 jaar geleden een huis gekocht uit 1985. De bijkeuken is later geplaatst in opdracht van de toenmalige eigenaar. Volgens onze buurman zit de fundering van de bijkeuken niet diep genoeg en daarom zou de boel verzakken. Wij merken dit aan een klemmende buitendeur en de kieren die inmiddels zijn ontstaan. Het dakleer wat ook op de garage ligt vertoont echter nog geen scheuren. Graag willen wij een zo eerlijk mogelijk advies of de boel daadwerkelijk aan het verzakken is of dat het nog wel meevalt.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering van bijkeuken beoordelen uit heel Nederland:

Garagemuur en bijkeuken metselen

Ik wil een muur van mijn garage laten herstellen (ongeveer 10 m²) en een bijkeuken laten metselen (ongeveer 2.50 x 4 meter). Gaat puur om het metselwerk, fundering ook niet nodig.

Uitbouw achterzijde huis

Een uitbouw aan de achterzijde van het huis. Vanuit de aanbouw gezien: links tegen de garage aan, aan de rechterzijde staat de aanbouw vrij. Een aanbouw met fundering, elektra aansluiting en radiator aansluiting. Een grote schuifpui van 5 meter. De buitenmuren van de uitbouw bekleden met antraciet rabat. 2 draagmuren moet doorgebroken worden. We willen van de keuken en bijkeuken een grote ruimte maken. In de bijkeuken is nu ook de WC. De WC moet verplaatst worden naar onder de trap in de hal. Voor het keukeneiland moet water en elektra aansluiting uit de grond komen waar het eiland wordt geplaatst. We twijfelen tussen de twee opties gemetseld/steen of skeletbouw. Wat is het verschil in prijs? Half maart of begin april krijgen we de sleutel van de woning. Er is een plattegrond beschikbaar.

Grote uitbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij hebben dit jaar een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964. We willen daar aan de achterzijde een uitbouw met plat dak laten maken van 835 x 900 cm. We hebben de vergunning hiervoor al gekregen. We zullen zelf de fundering uitgraven. In de uitbouw komen een hobbykamer, badkamer, toiletruimte, bijkeuken en woonkamer. We zoeken een aannemer die in januari kan starten met de bouw. We nodigen u graag uit voor een gesprek en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Aanbouw plaatsen

Ik zoek iemand die een aanbouw kan plaatsen aan een bestaande aanbouw (keuken). Er staat nu een overkapping. Door timmerman geplaatst, deze moet hergebruikt worden. Er moet; twee buitenmuren uit en vervangen voor steunbalk en overkapping dichten met 2 tuindeuren. Er moet een fundering gestort en binnen afwerken (vooral links naar de bijkeuken en rechts naar de bestaande keuken) en aftimmeren. Heien is niet nodig, woning is ook niet geheid.

Buitenmuur met betonnen fundering maken

De betonnen fundering is reeds gedaan. Hier dient een buitenmuur gemaakt te worden voor een houtskeletbouw bijkeuken met plat dak. De afmeting hiervan is 3 bij 5.75 meter. De buitenmuur dient tot 90 cm hoog gemetseld te worden.

Van achteren uitbouwen

Wij willen onze nieuwe woning uitbouwen. Woning is 6.6 meter breed. De achtergevel openen en ondersteunen. Fundering maken. De aanbouw in L-vorm dient 6.6 x 5 meter + een stuk van 2.7 x 4 meter te worden. Dat laatste stuk (bijkeuken) gaat slaapkamer worden. Binnenkort gaan de tekeningen gemaakt worden.

Complete nieuwbouwwoning bouwen

Budget €250.000. Huis 12 x 8 meter, begane grond en eerste verdieping met vier slaapkamers en een badkamer. De nokhoogte is maximaal 7 meter. Bijkeuken 3 x 4 meter. Schuur 7,5 x 20 meter. Fundering maken. Er hoeft niet geheid te worden. Oppervlakte bouwgrond: 3000 m2. Landelijk gelegen. Te Sommelsdijk. Ik heb wat voorbeelden van huizen. Ik heb ook een bouwtekening van een andere woning die erop lijkt. Heeft u iets aan te bieden?

Fundering van een verzakte bijkeuken herstellen

Onze bijkeuken is verzakt. Graag willen wij verdere verzakking voorkomen. De bijkeuken is voor zover bekend niet gefundeerd. Bouwjaar huis is omstreeks 1948. Graag ontvangen wij een offerte voor herstelwerkzaamheden. De bijkeuken is 3,5 bij 2 meter ongeveer.

Houten buitenmuren vervangen door metselwerk

De wanden van onze bijkeuken zijn nu opgebouwd uit een houten betimmering aan de buitenzijde, steenwol isolatie en daarop aan de binnenzijde gipsplaten op houten staanders. Wij overwegen om de houten betimmering buiten te laten vervangen door gemetselde muren. Het gaat om ongeveer 10 m². Er is als fundering nu een gestorte betonnen vloer. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een offerte.

Betonpalen boren en fundering storten

In verband met een aanbouw van een nieuwe bijkeuken (houtskeletbouw) moeten er betonpalen geboord worden. Heijen is niet mogelijk in verband met trillingen. Tevens zijn we op zoek naar een offerte voor een fundering te storten voor deze aanbouw. Oppervlakte is ongeveer 3.5 x 3.5 meter en de tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius