Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heerenveen of directe omgeving.

235 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heerenveen:

Binnendeur verplaatsen in zelfde wand

Ik wil bij de woning die we gaan kopen de deur naar de woonkamer verplaatsen, echter wel in dezelfde wand. De muur is echter wel een draagmuur. De deur moet er dus uit en dat gat moet gedicht worden, dan moet er een nieuwe deuropening gemaakt worden 1 a 1,5 meter verderop. Zie bijlage voor hoe we het ongeveer bedoelen.

Dragende muur uitbreken tussen ruimtes

Ik wil een dragende buitenmuur (welke direct grenst aan de garage) uitbreken zodat de garage omgebouwd kan worden tot woonkeuken en bij de woonkamer betrokken kan worden.

Schuur aanbouwen

Naast ons huis willen we een schuur bouwen van ongeveer 3 x 5 m. We willen dit volledig uitbesteden tegen een all-in prijs. Zaken die daar in ieder geval bijhoren: Het uitgraven van de vloer en fundering. Afvoer hemelafvoer koppelen aan afvoer buiten. Electriciteit-aansluitpunt ter plaatse aanwezig. Wel in schuur aanleggen schakelaar, stopcontacten en lichtvoorzieningen voor binnen en buiten. Volledig geïsoleerde wanden en plafond. Wij denken aan houtskeletbouw met houten aftimmering aan buitenzijde zoals stijl huis. Ventilatie, langwerpig bovenraam voor lichtinval. Verder een afgewerkte geïsoleerde betonvloer. Hardhouten kozijnen incl. deuren, beslag en sloten. 1x dubbele deur aan voorzijde en een enkele aan achterzijde Ook ipv schuifpui een toegangsdeur naar huis plaatsen.

Opbouw op garage en op de berging ernaast

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze garage. Wij willen een opbouw in hout of kunststof (geen stenen) bovenop onze garage en ook op de berging ernaast indien mogelijk. Dit zou 6 bij 6 meter betreffen. Wij weten nog niet exact wat mogelijk is. De dakkapellen op ons huis zijn van unipanel. Dus als dat materiaal gebruikt zou kunnen worden is het wel zo mooi. Wij willen de opbouw uit besteden, maar afwerking aan de binnenkant willen we eventueel wel zelf doen. Heb de bouwtekening van ons huis en ook waar berging opstaat bijgevoegd. Meerder woningen in de buurt hebben een opbouw, waardoor een omgevingsvergunning makkelijk verkrijgbaar zou moeten zijn. Daarnaast willen we houten kozijnen in de opbouw.

Uitbouw hoek van woning

Graag laat ik een uitbouw realiseren. Er zit nu een hoek in het huis. Die hoek willen we graag bij het huis betrekken. 2 m x 2 m en 2.75 m hoog. Dezelfde stenen zijn niet meer te krijgen, maar dit zou dan iets worden dat erop lijkt. Er is geen vergunning nodig. Er is wel een fundering nodig.De oplevering graag casco, of wij ruiten willen is nog de vraag.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen voor keukenaanbouw

Verwijderen van draagmuur en plaatsen stalen balk op een lengte van +- 3,5 meter.

Draagmuur verwijderen en afwerken

Wij willen in ons huis graag een draagmuur (ongeveer 12 m2) laten doorbreken om zo een grotere woonkamer te creëren (de muur tussen woonkamer en bijkeuken). Het is fijn als het ook meteen mooi afgewerkt kan worden.

Verdieping op een bungalow bouwen

Wij zijn geïnteresseerd in een bungalow van 95 m2 op een perceel van 600 m2 welke van top tot teen verbouwd moet worden. Ook zal hier een verdieping op moeten om het voor ons bewoonbaar te maken. Ik heb geen idee in welke bedragen ik moet denken. Ik hoop op informatie zodat ik een beter beeld kan vormen wat betreft de kosten. Bijvoorbaat dank!

Fundering van bijkeuken beoordelen

Wij hebben 4 jaar geleden een huis gekocht uit 1985. De bijkeuken is later geplaatst in opdracht van de toenmalige eigenaar. Volgens onze buurman zit de fundering van de bijkeuken niet diep genoeg en daarom zou de boel verzakken. Wij merken dit aan een klemmende buitendeur en de kieren die inmiddels zijn ontstaan. Het dakleer wat ook op de garage ligt vertoont echter nog geen scheuren. Graag willen wij een zo eerlijk mogelijk advies of de boel daadwerkelijk aan het verzakken is of dat het nog wel meevalt.

Stuk aanbouwen aan de achterzijde van de woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 1.39 bij 3.84 meter laten plaatsen. De uitbouw zal inclusief kozijnen met tuindeuren geplaatst worden en mag verder casco opgeleverd worden. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden, wel hebben wij een meldingsplicht.

Draagmuur verwijderen en afwerken

Het slopen van een draagmuur in een winkel, afwerken en het opruimen. De muur is 7 of 8 meter breed. De muur moet geheel uitgebroken worden. Er is geen etage boven. Graag eerst een offerte. Uitvoering over een aantal maanden.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5,7 bij 3,3 meter. Plat dak slaapkamer met inloop douche scheidingswand douche en slaapkamer wordt glazen wand niet in begroting meenemen evenals een gietvloer niet meenemen in begroting

Serre bouwen aan achterzijde woning

Serre bouwen. Breedte 5 meter diepte 4 meter.

Houtwerk schoonmaken

Ik wil graag het houtwerk buiten laten schoonmaken. Het betreft de hele woning incl dakkapel (vaandrig 1, heerenveen. Zie google streetview voor foto's) Graag een prijsopgaaf voor 1 woning, maar ook voor 2 of meer omdat buren ook interesse hebben.

Tussendeur dichtmaken en draai-/kiepraam repareren

Wij willen graag een deur in de woonkamer dicht laten maken. Dit is een enkele muur. Het mag dicht met celblokken en daarna stucen. Tevens willen we een draai-/kiep raam laten repareren. Deze sluit niet goed meer.

Aanbouw aan tussenwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze tussenwoning een aanbouw laten maken van 6 meter breed en 4 meter diep. Er moet ofwel een plat dak op ofwel een schuin dak met dakpannen. De bestaande pui moet worden hergebruikt. Het is noodzakelijk dat er geheid wordt. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en mij te laten adviseren. Ik ontvang daarna graag een gedetailleerde offerte.

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw van 2.20 diep en 5.50 meter breed. Ik wil graag een schuin dak met pannen. Bestaande pui herplaatsen. Afwerken binnen. Er moet een doorbraak komen. Er zal ook een fundering gestort moeten worden.

Lekkage verhelpen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer in de meterkast en daardoor ook stroomstoring.

Schoorsteen weghalen op het dak

Het betreft het weghalen van de schoorsteen op het dak. In huis is alles weggehaald en de schoorsteen wordt ondersteund op de verdiepingsvloer. In de schoorsteen zit een asbest buis rond 150 millimeter en ongeveer 2.50 meter lang. Er is een foto beschikbaar.

Muurtje van gasbeton plaatsen en stucen

Wij willen graag in een slaapkamer een gasbetonmuurtje laten plaatsen van ongeveer 2,5 meter breed bij 2,5 meter hoog. Deze moet ook glad gestuct worden. Op de vloer ligt tapijt, dat uitsnijden voor waar het muurtje moet komen te staan. Voorkeur plaatsen op zaterdag 1 augustus a.s.

Onderhoud rond de woning

Er dienen diverse werkzaamheden uitgevoerd te worden: - De boeidelen vervangen, hout voor hout. - Het dakraam vervangen. - Schilderwerk buitenzijde van de woning, ramen, deuren, kozijnen, gevelbekleding en het dakkapel. - Leeghalen van de achtertuin, 4 bij 5 meter. Er dient een boom gerooid te worden en dan moet de tuin bestraat worden en er dient een tuinhuisje geplaatst te worden.

Stalen H-profiel inkorten

Ik heb een stalen H profiel 160 millimeter dikte 12mm. Tegen betonnen plafond. Deze staat over een lengte van ongeveer 12 cm in de weg. Moet dus over deze lengte worden ingekort middels snijbranden of plasmabranden.

Aanbouw aan huis laten bouwen

Aan de achterkant van ons huis willen we graag een stuk aanbouwen. Gaat om een stuk van 2 x 6 meter. Het gehele achterkozijn is kunststof (welke wij reeds hebben). Hetgeen er dient te gebeuren is: - Betonvloer storten. - 2 zijmuren van (2m lang x 2. 40m hoog) - Schuindak, met dakpannen of lichtdoorlatend platen/glas. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een fundering van 12 m2 en de twee muren. Voor het dak staan we open voor suggesties.

Aanbouw bijkeuken

Bij een hoekwoning een bijkeuken aan laten bouwen, en het voorportaal verbeteren. Gemetselde muren en een plat dak. Beton vloer. Stuk van ongeveer 2,5 bij 2 meter. Wil hier graag een prijsopgaaf van hebben. Bijkeuken moet een buiten deur in en elektriciteit en een radiator. Dit is in Heerenveen.

Badkamer renovatie en vervanging kozijnen

Wij willen graag van een slaapkamer een badkamer maken. Hier zou een aparte douche, apart bad, toilet en wastafel geplaatst moeten worden. Hiervoor dient de riolering, afvoer, elektra, en waterleidingen geregeld te worden. Daarnaast hebben wij in deze kamer en in de andere 3 slaapkamer aluminium draairamen. Deze zouden wij graag willen laten vervangen door houten draairamen met dubbele beglazing.