Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heeg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heeg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heeg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heeg of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heeg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, renovatie of verbouwing in Heeg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heeg:

Betonkelder laten bouwen

Betonkelder onder nieuw te bouwen woning van 7x10 meter of onder de garage/bijkeuken van 3x9 meter.

Schoorsteenmantel verwijderen

Het verwijderen van de schoorsteenmantel uit de kamer waarbij de muur opnieuw recht gemaakt moet worden en een gedeelte nieuw plafond.

Verwijderen van draagmuur tussen keuken woonkamer

Verwijderen van de muur tussen de keuken en de woonkamer en het aanbrengen van een stalen ligger en afwerken.

Uitbreiding van garage inclusief kap op ...

Uitbreiding van garage inclusief kap op garage. Betreft een uitbreidng van 3,5 meter bij 5 meter. Tekeningen zijn gereed. Uit te voeren werkzaamheden zijn aanleggen fundering, uitvoeren metselwerk, plaatsen deur en kozijnen en verlengen bestaande kapconstructie.

Vrijstaande woning 11,2 X 8,5 meter. ...

Vrijstaande woning 11,2 X 8,5 meter. Slaapkamer en badkamer beneden boven niets alleen schuin dak CASCO dus excl installaties.

een uitbouw/serre aan het huis; een muur ...

een uitbouw/serre aan het huis; een muur is al bestaand en kan als binnenmuur gebruikt worden. aan de andere kant is ook al een muur waartegen / tussen isolatie dient te komen een een binnenwand dient te komen. voorkant dient over de gehele breedte ( 4.5 m ) uit 1 of 2 schuifpuien komen te bestaan. afmetingen: breedte huis waar de aanbouw/serre aan vast komt : 4.5 m lengte uitbouw/serre: 3.3 m hoogte " " : ongeveer 2.6 m tevens dient er een fundering voor de vloer te worden gelegd. mbt het dak: of kunstof semi transparante platen of dichte dakbedekking. elektrisch & verwarming is niet nodig om in de offerte op te nemen