Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haulerwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haulerwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haulerwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haulerwijk of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haulerwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Haulerwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haulerwijk:

Uitbouw achter de semi-bungalow bouwen

Wij zijn net verhuisd naar de door ons gekochte semi-bungalow uit bouwjaar 1971 en nu plannen aan het maken voor het vergroten van de woning. We willen er een grote woonkeuken aan gaan bouwen, haaks op de bestaande woning, met een diepte van 6 tot 8 meter. Er is een aangebouwde enkelsteens garage, die willen we mogelijk ook laten meenemen in combinatie met de uitbouw, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen de casco oplevering in ieder geval nog dit jaar laten verzorgen, maar kunnen afhankelijk van de prijs ook besluiten voor een totale afwerking. We maken graag een afspraak met een aannemer en bespreken dan onze wensen. We willen ook graag begeleiding in het aanvraagtraject voor de vergunning en bij de ontwerptekening. We willen graag een gedetailleerde offerte.

Slaapkamer opknappen

Wij wilen graag de slaapkamer opknappen. Behangen en vinyl of laminaat leggen.

Velux dakraam inbouwen

In de badkamer willen wij ons reeds bestelde dakraam geinstalleerd hebben. Het gaat om de C01 versie van de tuimelvensters van Velux. Gootstuk aanwezig. Wij zoeken installatie voor een vaste prijs, dus niet per uur. Ook willen wij niet meer betalen dan de inbouwservice die de Praxis levert (die overigens ook het via deze website regelen voor de klanten)

aanbouw tekeningen aanwezig

aanbouw tekeningen aanwezig