Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haskerhorne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haskerhorne heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haskerhorne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haskerhorne of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haskerhorne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Haskerhorne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haskerhorne:

Betonnen bak plaatsen

We willen graag een betonzwembad in de tuin van 6 meter lang, 3 meter breed en 1,25 hoog. Wat zou zo,n bak eventueel gaan kosten, we willen de bak storten maar als het prijs verschil niet te groot is kunnen we ons veel werk besparen.

Het betreft hier een 2/1 kapwoning waar ...

Het betreft hier een 2/1 kapwoning waar een uitbouw gewenst is aan de achterzijde van het huis in het verlengde van de uitpandige bijkeuken/garaga (plat dak). Maximaal (afhankelijk van de prijs) gaat het om een uitbouw van 12 m2 waarbij het (platte) dak moet worden doorgetrokken met de bijkeuken/garage. De aanbouw moet worden voorzien van CV en elektra, een schuifpui en eventueel enkele raampjes aan de zijkant op de grens met de buren. De aanwezige buitendeur in de bijkeuken zal verplaatst moeten worden naar de achterkant van de garage op de plek waar nu een raam zit.

Zolder inrichten als computerkamer met ...

Zolder inrichten als computerkamer met bergruimte achter knieschot. Scheidingswand met deur plaatsen langs bestaande balk. Isoleren wanden. Radiator plaatsen (CV ook op zolder). Extra stopcontact. Bureau op maat onder schuine wand.