Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Harlingen of directe omgeving.

22 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Harlingen:

Zolder isoleren en afwerken

Wij willen de zolder isoleren en netjes afgewerkt hebben en 2 grote zolderramen er in laten zetten de zolder is 7 meter bij 6 meter.

Zolder verbouwen

Ik wil het dak op zolder isoleren en afwerken, en een tussenwand van 6 meter lang, met daarin een binnendeur + houten kozijn laten plaatsen. De zolder is 6 x 7,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Woonserre achterzijde

Ik wil graag een stenen (en deels glazen) uitbouw realiseren. Er hoeft geen elektra/stucwerk gedaan te worden. Afmeting: 300 x 160 cm Zijkanten spouwmuur, beton fundering 15 cm aan woning + schuifpui/openslaande deuren. Glazen dak.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 1 meter aan de woning met terrasdeuren + ruimte van de bijkeuken. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, stucen is niet nodig, en het moet deels van glas gemaakt worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Verzakte aanbouw herstellen

Onze aanbouw is aan het verzakken. Hij is ongeveer 1,50 bij 3 meter. De aanbouw wil ik laten herstellen.

Betonnen vloer aanbrengen

Wij willen 8 vierkante meter beton laten storten in onze bijkeuken met een diepte van ongeveer 20 centimeter.

Schuur bewoonbaar maken

Ik zoek iemand die mijn schuur kan verbouwen: - het dak moet geplakt (nieuwe bedekking op plat dak, er ligt nu mastiek op) Het dak is een gedeeld dak met de buren. - de schuur moet geïsoleerd worden - de vloer ophogen - er moet een CV in komen - een water aan- en afvoer voor de wasmachine maken - eventueel een stukje aanbouwen

Garage verbouwen

De bestaande garagedeur dient te worden verwijderd. Hierna zal er een hardhouten kozijn met dubbele deur geplaatst worden. De loopdeur wordt voorzien van een 3-puntsluiting en veiligheidsbeslag. Het kozijn zal worden afgetimmerd. Verder worden de bestaande tegels verwijderd en het zandbed op hoogte gemaakt. Daarna wordt er het beton gestort en naderhand glad gevlinderd. Ook de fundering van het tuinmuurtje wordt mee gestort. Hierna wordt er een tuinmuur gemetseld. De hoogte zal ongeveer 2.20 meter zijn en de lengte 2.80 meter. OP de muur wordt een rollaag aangebracht en de muur gevoegd.

Betonvloer storten in garage

Graag wil ik een offerte om in mijn garage van 7.20 × 3.20 meter een betonvloer te laten storten. De vloer moet geïsoleerd worden en zo afgewerkt worden dat er laminaat op gelegd kan worden. Er moeten leidingen van de CV en warm en koud water leidingen getrokken worden. De afstand daarvan is 6 meter. Tevens moet er een afvoer worden gerealiseerd wat ook op 6 meter afstand aanwezig is. De garage is nu voorzien van beton tegels van 30×30 cm ik wil het graag helemaal kant en klaar opgeleverd hebben zonder dat er dingen bij mij achtergelaten worden. De tegels haal ik er eventueel zelf uit.

Gedeelte van de draagmuur verwijderen

Ik wil een gedeelte van een draagmuur laten slopen, het gaat om een stuk van ongeveer 2-2.50 meter (zie foto). Het gaat om een oorspronkelijke buitenmuur waar nu de uitbouw aan vast zit. Er bevindt zich een deur in het deel muur wat verwijderd moet gaan worden, ook zitten er stopcontacten die verwijderd moeten worden. Constructieberekening is nog niet gemaakt. Het gaat om het stempelen, slopen en plaatsen van een draagbalk. Afwerking wordt zelf gedaan.

Opbouw op de garage maken

Ik wil een extra kamer op de garage laten maken. De eerste zes meter van de garage staat op heipalen. Het laatste deel van enkele meters moet extra ondersteund worden. Een opbouw met een schuin dak van 43 graden, een gelijke hellingshoek met het huidige dak. Elektra en verwarming doortrekken. Houtskeletbouw. Afgetimmerd opgeleverd, de verdere afwerking doe ik zelf.

Balkon aan huis maken

Wij willen aan de achterzijde van onze woning op de 1e verdieping graag een stalen balkon laten maken, matzwart van kleur, met hardhouten bekleding. De afmetingen zijn 7 meter breed en ongeveer 1.5 meter diep. Er zijn 3 raampartijen, 2 brede en 1 smalle. De smalle raampartij willen wij graag laten ombouwen tot een deur naar het balkon.

Loggia in het dak laten maken

Loggia van 4 x 5 meter in dak.

Verbouwing van een zolder

Ik heb op dit moment een kale zolder in mijn woning. Ik wil daar graag een dakkapel laten plaatsen met een plat dak. Verder wil ik er mogelijk een wandje laten plaatsen. Er moet ook elektra worden aangelegd en een radiator worden geplaatst. De zolder is al geïsoleerd. Graag bespreek ik hier ter plaatse de mogelijkheden en laat de dakkapel inmeten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Bijkeuken in nieuw te bouwen aanbouw maken

Wij willen graag een offerte voor de aanbouw van een bijkeuken. Het gaat hier om een bijkeuken waar een aanvoer en afvoer voor de wasmachine moet komen en ook de nodige elektra aansluitingen. De aanbouw moet geplaatst worden tussen de woning en de schuur, Het dak van de schuur moet ook opnieuw geplakt worden.

Keuken en badkamer verbouwen

Huidige keuken vervangen, inclusief nieuwe achterwand en vloer, met aanleg/vernieuwen wateraansluitingen en electra. Een rechte wand van ongeveer 7 meter, alleen onderkant (geen bovenkastjes) en gemaakt van watervast multiplex 18 mm, ook vloer en wand. Graag advies van de vakman welk materiaal mogelijk is. Vervangen badkamer (huidige uit 1972) ongeveer 2 x 3 m: Alles eruit, zoals bad, dan inloop douche maken met muurtje/wandje, dubbele wastafel, radiator en goede afzuiging. Graag advies voor wat betreft de muren en vloer. Evt. meer klussen, zoals schoorsteen opnieuw voegen.

Betonnen garagevloer storten

In de garage van onze nieuwbouwwoning zit momenteel een vloer van 30x30 tegels en daar onder zand. Ik zou hier graag een betonnen vloer in willen laten storten, egaliseren en uiteindelijk de garage (laten) isoleren. De garage is 6 meter bij 3,25 (oppervlakte dus 19,5 m2). Mocht u dit werk kunnen uitvoeren dan graag in de offerte vermelden wat de kosten zijn inclusief afvoeren zand en tegels. In de bijlage een tekening van de garage.

Balkon dieper laten maken

Ik wil mijn balkon een halve meter dieper laten maken. Het is een constructie van gemoffeld staal met een hard houten vloer. Hij is nu 4,5 meter bij 1,50 meter en dit moet 4,5 meter bij 2 meter worden.

Uitbouw aan de woning realiseren

We willen op redelijk korte termijn een uitbouw van 2.5 x 6 x 2.5 meter realiseren. Daarnaast willen we aanpandig een "second livingroom" creëren van 3.5 x 4 meter. Gemetselde aanbouwen met een plat dak. Openslaande deuren. Binnenzijde helemaal afwerken. Een keuken is reeds besteld, en ook de benedenverdieping wordt geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Voorlopige ontwerpen zijn beschikbaar, en plannen zijn al redelijk vast omlijnd. Op de gehele benedenverdieping willen wij vloerverwarming. Gaat dus ook om de verbouwing van de gehele benedenverdieping. Betreft dus ook vloer, werkzaamheden in de hal, elektra, stucwerk etc. Wij wonen op Vlieland maar willen graag een aannemer van het vaste land voor de continuïteit.

Terrasoverkapping leveren een plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor een terrasoverkapping. Breedte ca. 370 cm - diepte 300 cm. Deze overkapping komt aan beide zijden tegen een muur, de breedte kan aan de voor- en achterkant dus iets meer of minder zijn dan 370 cm. Is dit simpel aan te passen c.q. op te lossen? In eerste instantie denken we aan aluminium maar willen ook weten of het kan in hout met polycarbonaat dak. Kunt u een offerte sturen zonder plaatsing en met plaatsing? Een foto waar de terrasoverkapping willen laten plaatsen, is bijgevoegd.

Bijkeuken verbouwen

Bijkeuken 4 x 4 meter verbouwen. Het aanpassen van riolering (onder zandvloer), storten van betonvloer, plaatsen van een deurkozijn met deur, isoleren van het dak, aanleggen van verwarming, afwerken van wanden en plafond, verleggen van stopcontacten van onze bijkeuken om te betrekken bij het woongedeelte.

Er moet een deel van een draagmuur weg ...

Er moet een deel van een draagmuur weg gesloopt en afgewerkt worden.(een half open keuken creeeren). Huidige keuken slopen; Schoorsteen uit woonkamer gesloopt.(mischien van het dak af als de schoorsteenmuur in de woonkamer dragend is). Badkamer moet in andere kamer komen. (Compleet nieuwe badkamer), met douchecbine, wastafel en toilet.

Maken en plaatsen van een vaste trap ...

Maken en plaatsen van een vaste trap naar zolder (momenteel vlizotrap). Plaasten van dakraam op zolder. Vergroting van één van de slaapkamers, bijtrekken van oude badkamer en verwijderen inbouwkasten. En/of vernieuwing van het toilet (inbouw hangend toilet en tegelwerk). Vloerbetegeling in gang en keuken. Eind september zou er gestart moeten worden.

De badkamer moet opnieuw worden betegeld ...

De badkamer moet opnieuw worden betegeld en er moet een bubbelbad worden geinstalleerd en een nieuw toilet, evenals een design radiator en een nieuw wastafelmeubel. Tevens moet de wasmachine verhuisd worden naar beneden waar nog een aansluiting moet worden gemaakt. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 2.70 X 2.10

bouwen van een vrijstaande woning op een ...

bouwen van een vrijstaande woning op een perceel van ongeveer 600 m3 graag een moderne woning, liefst vierkant Graag meer informatie.