Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hardegarijp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hardegarijp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hardegarijp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hardegarijp of directe omgeving.

56 klanten uit Hardegarijp bevelen een bij Casius in Hardegarijp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hardegarijp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Hardegarijp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hardegarijp:

Stenen toog of boog maken in de badkamer

We willen de badkamer gaan uitbreiden met een deel van de aangrenzende kamer. Het lijkt ons erg mooi toe om deze twee delen te verbinden met een toog. De doorgang moet ongeveer 75-80 cm zijn.

Garage met kamer erop bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 7 bij 3 meter. Bovenop garage dient een extra kamer te worden gebouwd wat gaat dienen als kantoor. Lopen dient daar dus mogelijk te zijn. Wat gaat dit kosten?

Draagmuur doorbreken

Ik woon in een pand waarin zowel een bedrijfsruimte als woonruimte aanwezig is. Ik wil een draagmuur laten doorbreken tussen twee halletjes zodat er een extra woonruimte kan worden bijgemaakt. Het gaat om een opening van 2,5 meter breed en 2,3 meter hoog in een muur van 4 meter breed en 2,6 meter hoog. Er moet een draagbalk worden aangebracht. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Betonvloer in de schuur storten

Ik wil graag een vloertje gestort hebben met een oppervlakte van 7.57 meter bij 3.10 meter. Het beton wordt op tempex met staalmatten gestort.

Woningonderhoud

De werkzaamheden bestaan uit het volgende: - plafonds sausen of stuken van 3 kamers met alle een oppervlakte van 50 m2; - vaste zoldertrap opknappen. De halve tapijtmaantjes en lijmresten dienen te worden verwijderd en de trap daarna geschilderd; - badkamerplafond dient te worden vervangen inclusief spotjes.

aanbouw uitpandige bijkeuken

Wij willen een uitpandige bijkeuken van 4,90m bij 3,10 meter aan ons huis en aan 1 zijde tegen de garage aanbouwen. graag een offerte incl. fundering (hoeft niet geheid, zandlaag op 1.30) en rioolaansluitingen. Eventueel later bespreken welke werkzaamheden ik zelf kan doen. Graag ook casco aanbod en aanvraag bouwvergunning.

Het casco bouwen van een "serre". Plat ...

Het casco bouwen van een "serre". Plat dak met dakdekking, houten skelet bouw met buitenkant meranti rabbatdelen, dragende kozijnen, schuifdeur/deuren. In de oppervlak tot 80 m2 zit ook een ontvangsthal en bijkeuken. Dit komt aan de serre vast en is ook houten skelet met rabbat delen. Wel een voordeur en achterdeur. Totaal zal dus ongeveer 50 M2 meter worden. Fundering (zand op max 1meter diep). Verder wind en waterdicht afleveren. Van binnen mag dus de cls balken zichtbaar blijven. Afwerking binnen doen we zelf zoals electra gipspl. etc. Serre +- 6x5 meter, de zijuitbouw van de ontvangsthal en bijkeuken ongeveer 5 bij 2,5 meter. De hoogte niet bekend maar zal rond de 2- 2,5 meter komen. De keuze 25.000 tot 50.000 is in mijn ogen ruim gezien. Ik zit zelf rond max 30.000 te denken