Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Grouw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Grouw heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Grouw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Grouw of directe omgeving.

22 klanten uit Grouw bevelen een bij Casius in Grouw aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Grouw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Grouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Grouw:

Deurgat dicht metselen en stucen

Een deur verwijderen inclusief het kozijn. Vervolgens het gat dicht metselen en afwerken. Graag afwerken met glad stucwerk.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het verwijderen van het plafond op de overloop Het maken van een raveling in de bestaande houten balklaag Het leveren en plaatsen van een trap: vuren dichte trap met buitenleuning (liefst een keer gegrond) Het maken en afwerken van het trapgat met een trapgatbetimmering (houten vloer) Het plaatsen van een nieuw gipsplafond op de overloop Het verplaatsen lichtpunt overloop Het verplaatsen radiator zolder

Gehele woningverbouwing

Gehele woning moet verbouwd worden. Dragende muren verplaatsen en voorzetwanden plaatsen, nieuwe elektra en cv, plafonds, tuindeuren etc. Woning is casco. Alleen de buitenzijde is goed de rest moet nog gebeuren.

Hallo, Wij zijn op school met een ...

Hallo, Wij zijn op school met een project bezig (een fictief bedrijf) aan de hand van een casus over een Hotel-Restaurant. Die willen wij gaan uitbreiden met een wellness/fitnesscentrum. Nu is er een bestaande zaal die 14x7,5 meter is en daar willen wij een etage op laten bouwen. Met ramen, deuren en alles erop aan. Nu willen wij weten wat zoiets ongeveer moet kosten. Het hoeft dus niet uitgevoerd te worden. Wij hopen dat u ons kan helpen. Een schriftelijk advies is prima. mail: mroubos@student.han.nl

Nieuwbouw recreatiewoning ter vervanging ...

Nieuwbouw recreatiewoning ter vervanging van bestaande bouw, eigen grond in watersportgebied centraal Friesland. Max. oppervlakte 70m2 + 1 verdieping. Project ligt direct aan het water (diepte ca. 70 cm) en is slechts beperkt over land bereikbaar (alleen personeel). Moet dus een aannemer zijn die gewend is aan/over het water te werken. Het pand moet onderheid worden, palen ca. 9 mtr. Binnenwerk uit te voeren in steen of gasbeton blokken, kozijnen in meranti met dubbel glas, buitenwerk hout of Eternit Sidings. Geen prefab of houtsceletbouw, traditionele bouw. Cascobouw moet mogelijk zijn, afwerking in overleg. Er zijn reeds diverse ontwerpen gemaakt, we weten dus wat we willen. Offertes locale aannemers te hoog, zoeken dus een aannemer die goedkoper kan/wil werken met behoud van kwaliteit.

Vergroten keuken, is nu 18 m2 wij willen ...

Vergroten keuken, is nu 18 m2 wij willen naar ongeveer 25 m2. Andere ramen/deur. Verlengen woonkamer dmv serre of metselwerk, voor zowel keuken als woonkamer moet gefundeerd worden. Wij willen graag een houtkachel in de woonkamer. Afscheiding tussen keuken en woonkamer. Evt. op de uitbouw een balkon langs de breedte van het huis. Wij hebben al een bouwtekening van een bouwbedrijf maar dit voldoet niet aan onze wensen. Hoe het wel zou moeten komen we niet uit. Wij vragen hiervoor een advies van en architect.

Installateur om vloerverwarming en ...

Installateur om vloerverwarming en electrisch aan te leggen

Aan de achterzijde van de woning moet ...

Aan de achterzijde van de woning moet een klein schuurtje gebouwd worden met een plat dak. Het platte dak zal op twee plaatsen aansluiten op het huis. 1 zijde is steen van het huis andere zijde is hout. Bedoeling is dat het dak met de palen waar het op steund moet worden gedaan door de vakman. De aftimmering en het verfen zal door mij persoonlijk worden gedaan. De schuur zal voorzien worden van 1 deur en geen ramen. Afwatering van het platte dak kan op de regenpijp die reeds aanwezig is. Bedoeling is dat eerst de dakconstructie wordt gerealiseerd en vervolgens ik zelf de rest aftimmer. Hret mag een allround timmerman zijn of een dakbedekker die ook simpele ondersteunende constructie voor het dak kan maken. Aandacht voor de aansluiting van het platte dak aan de huis zijde.