Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Goutum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Goutum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Goutum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Goutum of directe omgeving.

28 klanten uit Goutum bevelen een bij Casius in Goutum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Goutum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Goutum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Goutum:

Deuropening dicht maken en afwerken

Ik wil een deuropening in een binnenmuur dicht laten maken met cellenbetonblokken. De opening is 1 meter breed en 2,60 hoog.

Fundering voor schuur

Voor het plaatsen van een tuinhuis. Het realiseren van een vorstrand fundering van 10.40 x 5 meter. Optie trasrand metselsteen BMN KT1030 voeg antraciet. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Loggia in dak maken

Loggia in dak van 3meter.

Aanbouw

Aanbouw plaatsen met afm. 6 x 2,5m. Spouwmuur, schuifpui overzetten, oude voorgevel verwijderen van woonkamer. Plm.5 x 2,5 betonvloer storten, plat dak. Woning is van 1999. Afwerking binnenzijde in overleg.

Wil een garage ombouwen tot washok en ...

Wil een garage ombouwen tot washok en een kinderspeelkamer

fundering van beton beglazing hr plus ...

fundering van beton beglazing hr plus plus. vloer geisoleerd beton metselwerk negentig cm hoog loodgieter dakgoot timmerman serre halfrond met puntdak.plus overig.

We willen graag de woonkamer vergroten ...

We willen graag de woonkamer vergroten dmv een serre of uitbouw. De bestaande muur aan t eind vd woonkamer moet eruit. Bij ons huis is geheid dus waarschijnlijk moet de serre of uitbouw ook op heipalen. We zijn er nog niet over uit of t een aanbouw of serre gaat worden dat ligt aan de prijs .De verwarmingmoet ook verplaatst worden omdat die aan de muur zit die eruit moet. Onze garage zit tegen de woning aan, we willen graag de uitbouw/serre iets voorbij de garage laten lopen zodat we via de woonkamer in de garage kunnen komen. Of er meer moet gebeuren dat weten we niet dat horen we graag van degene die de klus gaat doen.

Bouw van een carport aan de voorzijde ...

Bouw van een carport aan de voorzijde van het huis, bevestigd aan de woning voor de garage, grenzend aan de openbare weg. Lichte bouwvergunning nodig. Materiaal hout of metaal, overkapping plastic of glas. Vergroting van de woonkamer, moet geheid worden. Sloop deel van de muur en bestaand kozijn. Dak moet normaal, niet van glas maar net zoals het bestaande dak (dakleer). Wanden deels metselwerk deels glas. 2,5 meter diep de tuin in.

de kamer vergroten middels een uitbouw ...

de kamer vergroten middels een uitbouw van circa 15 (- 20 m); tuingericht, licht, modern, ...

LS, Uitbreiding van woonkamer met ...

LS, Uitbreiding van woonkamer met uitbouw op begane grond: opp. ca 6x4.5m plat gesloten dak vloer op kamerniveau geschikt voor permanente bewoning te leveren als kasko Mvrgr