Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Giekerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Giekerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Giekerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Giekerk of directe omgeving.

11 klanten uit Giekerk bevelen een bij Casius in Giekerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Giekerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of verbouwing in Giekerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Giekerk:

Pijpen met asbest verwijderen

Ik sta op het punt een koopakte te onderteken voor een woning waar 3 asbestpijpen in zitten. Deze lopen van zolder door de vloer naar de badkamer. Vanaf de zolder door de vloer door de slaapkamer naar de keuken, en vanaf de zolder door de vloer door de andere slaapkamer naar het toilet. Het betreft hier de mechanische ventilatie. Er is een asbest rapport aanwezig die de woningbouwvereniging op heeft laten maken, maar ik weet niet welke type inventarisatierapport dit is. Wat zijn de kosten van het verwijderen van deze pijpen? Dit om mee te nemen in de begroting van mijn verbouwingskosten. Ik weet dat ik ze kan laten zitten, maar heb ze liever uit het huis. Ik hoor graag van u met welke kostenpost in ongeveer rekening moet houden.

Het afbreken van een scheidingsmuur in ...

Het afbreken van een scheidingsmuur in de douche drempel plaatsen. Het plaatsen van nieuwe wastafel en beugels. Vloertje leggen in de kelder waardoor deze niet meer gebruikt kan worden. Buiten stoep verwijderen tegels ophogen tot aan de drempel.