Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Frieschepalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Frieschepalen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Frieschepalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Frieschepalen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Frieschepalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Frieschepalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Frieschepalen:

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen van asbest golfplaten van woonboerderij 130 m2 inclusief afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik heb 2 kleine schuren en een klein afdakje waar asbestplaten op liggen. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de platen. Totaal oppervlakte is ongeveer 130 m2. Ik heb nog geen rapport op laten maken. De ruimtes zijn makkelijk bereikbaar van alle kanten.

Achter mijn woning bevindt zich een ...

Achter mijn woning bevindt zich een zonneterras, dus alles is reeds bestraat. Ik speel met het idee om een serre te laten plaatsen. Het liefst in hout en glas en in een oud-Engelse stijl. Graag info en offerte.

Aanbrengen isolatie op dak, nieuwe ...

Aanbrengen isolatie op dak, nieuwe pannen. Uitbreiden groepen van 2 naar ca. 5/6 + leggen leidingen aanbrengen CV - installatie.