Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Franeker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Franeker heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Franeker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Franeker of directe omgeving.

28 klanten uit Franeker bevelen een bij Casius in Franeker aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Franeker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Franeker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Franeker:

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij willen graag een stenen aanbouw met veel glas en 1 achterdeur en schuifpui realiseren van ongeveer 6 bij 4 meter. Schuin dak (vanaf onderkant kozijn raam boven) met pannen met daarin 3 dakramen. De uitbouw moet bestaan uit 2 vertrekken. 1 kleine(bijkeuken) en een grote( woonkeuken) Er moet voordat het geplaatst word nog een bijkeuken gesloopt worden. Er moet ook een elektra en waterleiding getrokken worden naar de aanbouw.

Pellet tank of bunker maken

Pellet tank/bunker met een capaciteit 10 ton/17 cubic meter. Het zal gaan om 5 x 2 x 2 meter ongeveer. Plaatsing in de tuin, naast garage. Ik heb een prefab betonconstructie in gedachte. Er is een vergunning nodig, deze regel ik zelf.

Scheidingsmuur maken in een restaurant

Een scheidingsmuurtje in een restaurant. De muur is 5 meter x 0,70 x 0,50 (lxhxb) In het midden van het muurtje moet ruimte blijven voor planten bakken. Graag zo snel mogelijk een richtprijs.

Draagmuur door laten breken

In mijn woning wil ik de muur van keuken naar woonkamer doorbreken. Deze muur is ongeveer 2 meter breed. Het gaat dus om het verwijderen van de muur en het afwerken hiervan.

kleine werkzaamheden

Repareren toilet en afvoer bad. Repareren van tochtende tuindeur. Ontstoppen afvoer keuken (syfon is leeg maar wasbak loopt niet leeg).

Doortrekken van het tuinhuisdakje naar ...

Doortrekken van het tuinhuisdakje naar het huis . Dit is nu een puntdak maar dat mag niet meer. Stukje dat er bij aan moet is ong 1,20 bij 2 meter vast gemaakt aan het bestaande dakje en daarop sneldekkers. het gehele dak oppervl wordt dan ong 2 bij 2,5 meter 1 wandje voor een bestaande wand plaatsen waar door het wandje als geheel aan de ene kant ong 1.5 meter hoog is en aan de andere ong 3,5 meter hoog breedte in totaal ong 2 meter. compribant tussen de muur en hokje en een zinkrand tussen de bevetiging aan de muur.

Een eenvoudige vrijstaande woning met ...

Een eenvoudige vrijstaande woning met voldoende binnen ruimte en een zolder. Ruime garage ( ongeveer 30 m2 ) later te verbouwen tot praktykruimte. Op het perceel moet ook een loods komen ( ongeveer 700 a' 800 m2 ) .